Yardım Xiaomi cloud yedekleme

Harmel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Harun
Cihazım
Xiaomi mi9t
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Yüklü değil
Telefon Modeli
Xiaomi mi9t
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba herkese. Galerimde çok yer kaplayan fotoğraflarım var ve bunları mi clouda yedeklemek,daha sonrasında ise galeride silerek yer açmak istiyodum ama fotoğrafları galeride silince cloudda da siliniyor. Bunun normali mi böyle yoksa yer açmak için ne yapabilirim başka. Yedeklemenin mantığı yok o zaman,ha galeride durmuş ha mi cloudda. Ben yer açmak için yedeklemek istiyorum

fdman

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
10
Bence Google Fotoğraflar kullanın.Rahatça yer açarsınız.Hem suşilere veri vermezsiniz.

Oyla:

fdman

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
10
Oraya yedekledikten sonra galeriden fotoğrafları silsem sorun olur mu?
Google Fotoğraflar'da yer aç kısmına tıkladığınız zaman cihazınızda orjinal dosyalar silinir.Bulut alanınızda gözükür.Geriye sadece görüntüleyebilmeniz için önbellek dosyaları durur.İsteğe bağlı aynı uygulamadan görüntüleri seçip sağ üst kısımdan "Cihazdan sil" derseniz cihazdan silinir,bulut alanında gözükür.Geri dönüşüm kutusunu seçerseniz hem bulut alandan hem de cihazdan siler.Verilerinizi derli toplu bir şekilde görebilirsiniz.Farklı özellikleri var.Cihazınız rootlu mu?

Oyla:

Harmel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Harun
Cihazım
Xiaomi mi9t
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Google Fotoğraflar'da yer aç kısmına tıkladığınız zaman cihazınızda orjinal dosyalar silinir.Bulut alanınızda gözükür.Geriye sadece görüntüleyebilmeniz için önbellek dosyaları durur.İsteğe bağlı aynı uygulamadan görüntüleri seçip sağ üst kısımdan "Cihazdan sil" derseniz cihazdan silinir,bulut alanında gözükür.Geri dönüşüm kutusunu seçerseniz hem bulut alandan hem de cihazdan siler.Verilerinizi derli toplu bir şekilde görebilirsiniz.Farklı özellikleri var.Cihazınız rootlu mu?
Rootlu değil.Yardımınız için teşekkürler,benim kısaca istediğim şey ben bu fotoğrafları 2-3 sene kullanmıycam ancak lazım olabilir diye yedeklemek istiyorum.Daha sonra ise telefondan silip hafızada yer açmak istiyorum.lazim olursa da arşivden çıkarıp bakmak istiyorum

Oyla:
Üst Alt