Yardım Xiaomi Cloud Galerimi Rahat Bırakmıyor

mandalorian

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.0.1.0 QEAMIXM Stable
Telefon Modeli
MI8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Öncelikle herkese merhaba. Xiaomi Mi8 kullanıcısıyım ve birkaç gün önce bir saçmalıkla karşılaştım. Galerimdeki fotoğrafların çoğu otomatik olarak cloud'a yedeklenmiş. Şimdi ise cloud alanım dolmuş durumda. Bundan dolayı telefonumda özel albümde olan fotoğraflara hiçbir müdahalede bulunamıyorum. Ne fotoğraf ekleyebiliyorum ne de fotoğraf çıkartabiliyorum. Bazı fotoğraflarım cloud'da çöp kutusunda duruyor kendim sildim onları. Sonra geri yüklemeye çalışıyorum geri yükleyemiyorum çünkü cloud'da yer yok diyor. Ya ben yedekleme falan istemiyorum ki. Yere batsın cloud hizmeti. Bu da yetmezmiş gibi senkronizasyonu kapattığım halde cloudda silinen fotoğraflar telefonumdan da siliniyor. Bazı fotoğraflar telefonumda başka albümde olmasına rağmen cloud'da çöp kutusundaymış gibi görünüyor. 30 gün içinde silinicek hepsi ve cloud'dan silinince telefonumdan da siliniyor. Bu nasıl bi saçmalık ben anlam veremedim. Bu cloud zımbırtısından nasıl kurtulurum lütfen bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Çok büyük bela mi cloud... Alan alabilsek belki eyvallah ama.

Neyse ben çözümü mi hesabından çıkış yapıp olduğu gibi yetkileri geri almakta buldum.

Oyla:

mandalorian

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok büyük bela mi cloud... Alan alabilsek belki eyvallah ama.

Neyse ben çözümü mi hesabından çıkış yapıp olduğu gibi yetkileri geri almakta buldum.
Ben de böyle yapmayı planlıyorum hocam. Bunu yapınca herhangi bi dezavantaj yaşadınız mı telefonda bazı şeyleri kullanamama gibi?

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Ben de böyle yapmayı planlıyorum hocam. Bunu yapınca herhangi bi dezavantaj yaşadınız mı telefonda bazı şeyleri kullanamama gibi?
Muadil uygulamalar hem çok daha iyi hem de çok daha az batarya tüketiyor zaten hocam. Hiç bir sorun yaşamadım.

Resim video yedekleri için hem yandex disk hem de google kullanıyorum.

Oyla:
Üst Alt