Rehber Xiaomi Çin Beta Google Uygulamarı Yükleme

GODfloky

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Öğrenci
Konular
163
Merhaba arkadaşlar. Bu apk dosyası sayesinde çin beta sürümünde google Uygulamarı kullanabileceksiniz. Apkyi indirip kurmanız yeterli.

Bir süredir teknoloji haberlerini okuyorsanız, ABD ile Çin arasındaki sorunlu ilişkiyi biliyor olabilirsiniz. Çin için geliştirilen işletim sistemlerinin Google Apps’ı kullanması yasaklandı.

Çin’de yaşıyorsanız ve yerel bir akıllı telefonunuz varsa, Google Apps’ı çalıştıramazsınız. Aslında, Google App kurulumunu yasaklayan Çin değildi, ancak Çinli kullanıcılar için tüm ücretli uygulama ve oyun satın alımlarını reddeden Google’dı.

Dolayısıyla, tüm bu tür şeylerle başa çıkmak için, Google Apps’ı desteklenmeyen her akıllı telefonda çalıştırmanıza izin verecek evrensel bir çözüm bulduk.

Artık Google Installer’dan haberdar olduğunuza göre, onu bir Android cihaza nasıl yükleyeceğinizi kontrol etmenin zamanı geldi.

Öncelikle cihazınıza Google Installer apk dosyasını indirin .
Ardından, Ayarlar> Güvenlik> Bilinmeyen Kaynaklar’a gidin ve etkinleştirin.
Bittiğinde , indirilen Apk dosyasını cihazınıza yükleyin ve uygulamayı açın.

İlk sayfada ‘Mavi’ daireye dokunun .

Şimdi, Google Installer’ın uygulamaları cihazınıza yüklemesini bekleyin.

Google Play Hizmetlerinin kurulmasına izin vermeniz istenecektir. Basitçe, ‘ Yükle ‘ düğmesine dokunun .

Tamamlandığında, hüküm ve koşulları kabul edin ve izinlere izin verin.
Bu kadar! Bitirdiniz. Google Installer’ı Android’inize bu şekilde yükleyebilir ve kullanabilirsiniz.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
156
Konu linkinizi kontrol ettiğimde dosya indirme esnasında bir sürü reklamla karşılaştım.

Konunuzdaki linki aşağıdaki kurala istinaden kaldırdım. Referanssiz, yönlendirmesi dosya linki eklemez iseniz konunuzu kapatmak zorundayım.

3.22 Link.tl, Adf.ly ve benzeri link kısaltarak para kazandıran sitelere ait bağlantıların sitemizde yayınlanması yasaktır.

GODfloky

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Öğrenci
Konular
163
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konu linkinizi kontrol ettiğimde dosya indirme esnasında bir sürü reklamla karşılaştım.

Konunuzdaki linki aşağıdaki kurala istinaden kaldırdım. Referanssiz, yönlendirmesi dosya linki eklemez iseniz konunuzu kapatmak zorundayım.

3.22 Link.tl, Adf.ly ve benzeri link kısaltarak para kazandıran sitelere ait bağlantıların sitemizde yayınlanması yasaktır.
Tamamdır kontrol ediyprum linki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Buse S. Yıldız, MediaFireye yüklemesini gerçekleştirdim. Teşekkür ederim uyarınız için.

SerdarCoruk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
~
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
7
Bunun v4.4 var ama çalıştıramadım güncel olması daha iyi olacaktır, tabi çalışırsa.

Üst Alt