Soru Xiaomi Cihazlarda Samsung SoundAssistant nasıl açılır veya indirilir?

wobbin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
onur
Cihazım
Redmi 11 Pro
Konular
2
Samsungtan Redmi'ye geçtim ve Samsung SoundAssistant'ın indirilmediğini gördüm indirilmesi mümkün ise nasıl yapılır mümkün değilse ona benzer reklamsız uygulama var mı Ses efektlerine sahip olan konser modu gibi

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Evet, Xiaomi cihazlarda Samsung SoundAssistant'ı indirmek veya kullanmak mümkün değildir çünkü bu uygulama yalnızca Samsung cihazlara özeldir. Ancak, Xiaomi cihazlarda benzer özellikler sunan ve reklamsız uygulamalar mevcuttur. İşte Xiaomi cihazlarda kullanabileceğiniz bazı alternatifler:

1. Dolby Atmos: Xiaomi cihazlarında varsayılan olarak Dolby Atmos desteklenir. Ses efektlerine sahip olmanızı sağlar ve çeşitli ses modları sunar. Ayarlar > Ses > Dolby Atmos üzerinden etkinleştirebilirsiniz.

2. Mi ses iyileştirme: Xiaomi cihazlarında Mi ses iyileştirme adı verilen bir özellik bulunur. Bu özellik, EQ ayarlarına sahip olmanıza ve ses deneyimini kişiselleştirmenize olanak tanır. Ayarlar > Ses > Mi Ses İyileştirme üzerinden erişilebilir.

3. Third-party müzik çalar uygulamaları: Xiaomi cihazlarda birçok üçüncü parti müzik çalar uygulaması bulunur. Bazı popüler uygulamalar arasında Poweramp, VLC Media Player ve Pulsar yer alır. Bu uygulamalar genellikle EQ ayarları, ses efektleri ve farklı modlar sunar.

4. Ses modifikasyon araçları: Xiaomi cihazınızı rootladıysanız, Xposed Framework veya Magisk modülü yükleyerek daha fazla ses modifikasyon aracına erişebilirsiniz. Örneğin, Viper4Android veya Dolby Atmos modülü gibi. Bunlar daha detaylı ses ayarları ve gelişmiş ses efektleri sunar.

Yukarıda bahsedilen yöntemler, Xiaomi cihazınızda reklamsız ses efektlerine sahip olmanıza yardımcı olacak farklı seçeneklerdir. İhtiyaçlarınıza en uygun olanı seçebilirsiniz.

Üst Alt