Xiaomi cihazlar hakkında

• Konbuyu başlatan mamiiiiiiii
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 11
  • Görüntüleme 4K
M

mamiiiiiiii

Guest
merhaba arkadaşlar sizlere bir sorum olacaktı

yurtdışından (aliexpress,ebay,gearbest) xiaomi mi4 redmi note 2,3 gibi cihazlar getirmeyi düşünüyorum yalnız pasaport yok. pasaport kaydı yapılmayınca bi kaç haftada cihaz kapanıyormuş peki pasaport kaydı yapmadan eski bir telefonun imeisini değiştirsem normal hat takıp kullanabilir miyim?Birde snapdragonlu xiaomi cihazların imeisi değiştirilebiliyor mu?

oguzgudelek

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
OğuzGüdelek
Cihazım
Mi4 LTE-CU
Konular
7
Evet değiştirilebilir.

casshern

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlut
Cihazım
Mi Note Pro
Konular
6

yurtdışından (aliexpress,ebay,gearbest) xiaomi mi4 redmi note 2,3 gibi cihazlar getirmeyi düşünüyorum yalnız pasaport yok. pasaport kaydı yapılmayınca bi kaç haftada cihaz kapanıyormuş peki pasaport kaydı yapmadan eski bir telefonun imeisini değiştirsem normal hat takıp kullanabilir miyim?Birde snapdragonlu xiaomi cihazların imeisi değiştirilebiliyor mu?
Hocam gümrükte takılabilir.

MI NOTE Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

__SEFA__

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SEFA
Cihazım
mix 3
Konular
15

İmei konusunda çok sikinti yasamazsin ama getirtmek biraz sikintili olabilir. Cihazı sipariş ediyorsun geliyor gümrükte x-ray dan gecerken takilirsa gümrüğe gidip urunu geri gönderebiliyorsun. Gitmezsen el koyuyorlar. Yogun zamanlarda ( yilbasi bayram ...) geciyor filan diye bircok sey okudum internette . ama ben risk alip getirtemedim. Bilmelisiniz ki sim kart girişli her cihazin gümrukten geçmesi yasak...

ertanx

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 6
Meslek
Teknisyen
Konular
48
hat takip kullanmaya başladığınızda n itibaren 120 gün kullanırsınız cihazı. Sonra btk ya kayıt olmazsa kapanır. SD xiaomi cihazlara IMEI atılıyor. IMEI değiştirdikten sonra istediğiniz kadar kullanın hatta, IMEI attığınız cihaz bozulursa yeni getireceğiniz cihazada aynı imei atabilirsiniz. Önemli sadece 1 tanesi aktif olacak.

__SEFA__

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SEFA
Cihazım
mix 3
Konular
15
hat takip kullanmaya başladığınızda n itibaren 120 gün kullanırsınız cihazı. Sonra btk ya kayıt olmazsa kapanır. SD xiaomi cihazlara IMEI atılıyor. IMEI değiştirdikten sonra istediğiniz kadar kullanın hatta, IMEI attığınız cihaz bozulursa yeni getireceğiniz cihazada aynı imei atabilirsiniz. Önemli sadece 1 tanesi aktif olacak.
sd xiaomi cihazlar dediğiniz tam olarak ne oluyor acaba?

ertanx

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 6
Meslek
Teknisyen
Konular
48
Snapdragon çipsetli modellerin kısaltma si. Daha doğrusu Snapdragon kelimesinin kısaltmasi.

ottomanempire06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
mi 4 inşalla
Konular
18
yurtdışında ne kadar mi4 16 gb lte 3gb ramlı telefon acil bilgi verirmisin