Yardım Xiaomi cihaz hakkında kısmından hata raporu olusturma ne ise yariyor acaba ?

İbrahimusll

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İbrahim uslu
Cihazım
Redmi note 5
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 10.3.1.0
Telefon Modeli
Xiaomi redmi note 5
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar telefonum xiaomi turkiye garantili andorid pie den sonra biraz kasma vesayire oluyor ve cihaz hakkinda kimsindan oluşturduğumuz hata raporu nedir ne işe yarıyor?

Haxn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Haxn
Konular
36
Hocam o genel hatalari bilgilendirmek icin kullanici oraya hatalari ve ekran goruntusu atsin diye firmanin kisa yolu diyebiliriz ama yanlis anlasilmasin mi turkiye bakmiyor eger ki birilerine ulasmaksa problemi iletmekse amac o zaman vadi istanbul veya forumdaki mi magazalarindaki teknik servis bolumune gosterebilirsiniz
İl disinda isenizde anlasmali oldugu kargo sirketlerini aratirarak gonderim sagliyabilirsiniz

Oyla:

İbrahimusll

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İbrahim uslu
Cihazım
Redmi note 5
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam o genel hatalari bilgilendirmek icin kullanici oraya hatalari ve ekran goruntusu atsin diye firmanin kisa yolu diyebiliriz ama yanlis anlasilmasin mi turkiye bakmiyor eger ki birilerine ulasmaksa problemi iletmekse amac o zaman vadi istanbul veya forumdaki mi magazalarindaki teknik servis bolumune gosterebilirsiniz
İl disinda isenizde anlasmali oldugu kargo sirketlerini aratirarak gonderim sagliyabilirsiniz
Tamam aga eyvallah

Oyla:
Üst Alt