Araçlar Xiaomi Bootloader Unlock Tool (GUI)

saorlihhan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Salih
Cihazım
Mi Max
Konular
0
Ondan dolayıdır cookieleri sıfırlayıp sonra yeni hesaba girin
ilk hesabın tokenini girdikten sonra çıkış yapıp cookieleri sıfırlayıp ikinci hesabımın tokenini de ikinci token e girip öyle başlatmam mı lazım doğrumu anladım

Mami198510

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Teknisyen
Konular
17
ilk hesabın tokenini girdikten sonra çıkış yapıp cookieleri sıfırlayıp ikinci hesabımın tokenini de ikinci token e girip öyle başlatmam mı lazım doğrumu anladım
Hayır mi hesabına gir tokenini al ayarlardan sitenin verilerini ve cookielerini temizle sonra gene mi hesabına gir gene aynısını yap çıkış yapma yapma token geçersiz olur.

saorlihhan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Salih
Cihazım
Mi Max
Konular
0
Hayır mi hesabına gir tokenini al ayarlardan sitenin verilerini ve cookielerini temizle sonra gene mi hesabına gir gene aynısını yap çıkış yapma yapma token geçersiz olur.
anladım teşekkür ederim

cfuwa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cfuwa
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
0
hocam anladığım kadarıyla tokeni 1. slota yapıştırın 18 55 ten önce manuel slot 1 i yada otomasyon ubaşlatın mı diyorsunuz sadece slot 1 e yapıştırarak token i 18 55 ten sonra manuel de çalışmıyor sanırım son dakka başlatıyorum da ben ikidir manuel slot 1 manuel slot 2 terminalleri açıldığı gibi kapanıyor 18 55 ten sonra otomasyonu başlatırken önerdiğiniz ne token konusunda 2 slot kullanmayın mı diyorsunuz başka çerez mi alacağız diyenler de olmuş da

Glorious8

Teknoloji Delisi, Supporter
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco X8 Pro
Konular
29
hocam anladığım kadarıyla tokeni 1. slota yapıştırın 18 55 ten önce manuel slot 1 i yada otomasyon ubaşlatın mı diyorsunuz sadece slot 1 e yapıştırarak token i 18 55 ten sonra manuel de çalışmıyor sanırım son dakka başlatıyorum da ben ikidir manuel slot 1 manuel slot 2 terminalleri açıldığı gibi kapanıyor 18 55 ten sonra otomasyonu başlatırken önerdiğiniz ne token konusunda 2 slot kullanmayın mı diyorsunuz başka çerez mi alacağız diyenler de olmuş da
Hocam öncelikle PythonSetup.bat dosyası ile gerekli tüm işlemleri yaptırdınız mı?

cfuwa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cfuwa
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
0

Glorious8

Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco X8 Pro
Konular
29
hocam ne gerekli ben de onu soruyorum ya farkli aciklamalar yapmissiniz bikac yoruma
Readme dosyasında da konuda da yazıyor hocam. Siz sadece PythonSetup.bat dosyasını çalıştırın kalanını script halledecek. Sadece konu içinde token alma işlemini anlattığım kısmı okuyup token alın ve uygulamada Token1 kısmına yapıştırın ve ister gün içinde otomasyonu başlatın 18:55'te kendi devreye girsin, isterseniz 18:55'te pc başında olursanız Manuel Slot 1 başlat diyip scripti çalıştırabilirsiniz.

cfuwa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cfuwa
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
0
[CPU] Locked Core #11
[SYSTEM] Optimized
[DNS] xxxx
[BEIJING] 23:55:02.488
[DEVICE] xxx
[STATUS CHECK]
[TOKEN EXPIRED]
Readme dosyasında da konuda da yazıyor hocam. Siz sadece PythonSetup.bat dosyasını çalıştırın kalanını script halledecek. Sadece konu içinde token alma işlemini anlattığım kısmı okuyup token alın ve uygulamada Token1 kısmına yapıştırın ve ister gün içinde otomasyonu başlatın 18:55'te kendi devreye girsin, isterseniz 18:55'te pc başında olursanız Manuel Slot 1 başlat diyip scripti çalıştırabilirsiniz.
bu oldu 55 geçe
[STATUS CHECK]
[TOKEN EXPIRED]

C:\Users\\Downloads\unlock-tool-updated [miuiturkiye.net]>

Glorious8

Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco X8 Pro
Konular
29
Token hatası var. Token alma işlemini konuda anlattım. Oradan bakıp tokeni güncelleyin. Token için giriş yaptıktan sonra tarayıcıda mi sayfasından logout yapmamanız gerekli.

Üst Alt