Yardım Xiaomi bootleader kilidi

Sametakatan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samet
Cihazım
Gm discovery
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui global
Telefon Modeli
Mi9t
Bootloader Kilidi
Kapalı
Selamün aleyküm arkadaşlar elimde Mi9T cihaz var 3 gün sonra kaydı bitecek (4 ay idi) gece bootleader kilidi için başvuracağım.Bazıları süreyi beklerken telefonu mobil veri de kullanman gerek diyor sim kartını okumadığı için mobil veri de kullanamayacağım.Sorun teşkil eder mi ? Yardımcı olabilirmisiniz acaba?

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Selamün aleyküm arkadaşlar elimde Mi9T cihaz var 3 gün sonra kaydı bitecek (4 ay idi) gece bootleader kilidi için başvuracağım.Bazıları süreyi beklerken telefonu mobil veri de kullanman gerek diyor sim kartını okumadığı için mobil veri de kullanamayacağım.Sorun teşkil eder mi ? Yardımcı olabilirmisiniz acaba?
Diğer sim kart slotunda da süreyi doldurdunuz mu hocam?

Oyla:

Sametakatan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samet
Cihazım
Gm discovery
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyla:

gmdelite18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Xiaomi 12T
Meslek
Siber Güvenlik Uzm
Konular
25
Hayır diğer sim kartı slotunda da mı süre var ?
Yani sim 1 bitince sim 2 de ' de 4ay süre var ?
Evet hocam. Kayıt dışı cihazlarda eğer çift hatlıysa 4+4 yani 8 ay kullanım süresi var. Eğer mesaj gelmediyse daha fazla da kullanılabilir.
Ayrıca bootloader için mobil veriyle kullanma sorumluluğunuz yok. Bekleme sürenizin artmaması için başvurunuz boyunca sim kartınızı cihazdan çıkarmayın, mi hesabınızdan çıkış yapmayın yeterli. Bir de bootloader açmak için sürenizin dolmasını beklemeyin. Her ihtimale karşı bootloader kilidiniz açık dursun.
Ben cihazları aldığım ilk gün bootloader kilidini açıyorum mesela.

Son düzenleme:
Oyla:

Termux

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 9 T
Konular
20
4+1 oldu bende ikinci slot bir ay sonra kapandı mecburen edl mod ile işlem yapıldı.

Oyla:

redminote4kullanicisi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
xiaomi 15 ultra
Konular
134
Evet hocam. Kayıt dışı cihazlarda eğer çift hatlıysa 4+4 yani 8 ay kullanım süresi var. Eğer mesaj gelmediyse daha fazla da kullanılabilir.
Ayrıca bootloader için mobil veriyle kullanma sorumluluğunuz yok. Bekleme sürenizin artmaması için başvurunuz boyunca sim kartınızı cihazdan çıkarmayın, mi hesabınızdan çıkış yapmayın yeterli. Bir de bootloader açmak için sürenizin dolmasını beklemeyin. Her ihtimale karşı bootloader kilidiniz açık dursun.
Ben cihazları aldığım ilk gün bootloader kilidini açıyorum mesela.
Hocam ben telefonu ilk alınca slot 1 e takmıştım sonra hemen slot 2ye taktım. Peki şimdi slot 1 de 4 aylık süre başlamış mi olur?

Oyla:

gmdelite18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Xiaomi 12T
Meslek
Siber Güvenlik Uzm
Konular
25
Hocam ben telefonu ilk alınca slot 1 e takmıştım sonra hemen slot 2ye taktım. Peki şimdi slot 1 de 4 aylık süre başlamış mi olur?
Cihaza sim kartını takıp açtığınız an süre işlemeye başlar. 2 slot için de süreniz başlamıştır.

Oyla:

Termux

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 9 T
Konular
20
Aldığım yer halletti yetkili hesap varmış hatta öğlen gittim 5 ten sonra gel hesap o zaman açılacak demişlerdi.

Oyla:
Üst Alt