Diğer Xiaomi Beklentilerimi Karşılamadı..

0erdoan0

ErdoqanKır
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erdoğan kır
Cihazım
GM Discovery
Meslek
Mekatronik Mühendisliği
Konular
49
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
GLOBAL BETA
Telefon Modeli
Mİ 9T
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
2 hafta önce apple dan xiaomi mi 9t ye geçtim. Sırf kişiselleştirilebiliyor olmasından dolayı xiaomi tercih ettim. Kendime özel bir tema editledim. Temayı kullanmak istiyorum. 3. parti desteklenmiyor hatası veriyor. Bu sefer kendime özel yazı tipi editledim. bölgeyi hindistan seçtim. yazı tipini aktardım kullanırken 1-2 saat sonra duvar kağıtları menü iconları kendi kendine varsayılana dönüyor. Ben ne anladım o zaman androide geçmekten. Apple zaten kısıtlıyordu herşeyi. Tema ve yazı tipi için hangi yöntemleri denediysem olmadı. Xiaomi designer a başvurdum. 2 haftadır hala onay bekleme aşamasında xiaomi ye mail attım designer hesabını niye onaylamıyorsunuz diye. Biz ilgilenmiyoruz gibi şeyler yazmışlar. Bu çinliler delirdecek beni. Custom ROM da kurarım ancak hem sorunlu oluyor hem de garanti tehlikeye giriyor. :(

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Custom romlardan eu rom globalden kat kat iyi, eu rom deneyebilirsiiniz. Zaten designer olsanızda 3.parti hatası vermeye devam edecek bir çok kişide bu sorun mevcut sanırım bununla ilgili sorun var . Şimdilik tek çıkar yol custom rom kullanmak

Oyla:
Üst Alt