Yardım Xiaomi Araç Kamerası

BaraCuda

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
B. A.
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
???
Telefon Modeli
???
Bootloader Kilidi
Kapalı
Araç kamerası almak istiyorum ve marka olarak da telefon ve bilekliğinden çok memnun kaldığım için Xiaomi olsun istiyorum. İnternetten gördüğüm kadarıyla Xiaomi'nin iki adet araç kamerası modeli var. İkisinin de özellikleri hakkında pek bilgim yok. Alacağım kamerada çarpışma önleyici sistem gibi aracın önü herhangi bir yere yaklaştığında uyarı verme özelliği arıyorum. Bu sanırım Xiaomi kameralarında var ama tüm modellerinde var mı bilmiyorum ? Bilgisi olan ya da alıp kullananların görüşlerini merak ediyorum.

@cantara Hocam foruma bilgisayardan giriş yaptım ve bu konuyu açabileceğim bir alan bulamadım. Alışveriş bölümü ürün satışı için olduğundan buraya açıyorum kusura bakmayın.

faraza

''Yalan Dünya''
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi Note 10
Konular
22
Merhaba elimde Xiaomi 70 Minutes Akıllı Araç Kamerası mevcut ilgilenirseniz
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

qwake17

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
28
Çarpışma önleyici sistemi bilmiyorum ama bu modeller hoşuma gitti:

Oyla:

eray0687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
eray
Cihazım
REDMİ NOTE 3
Meslek
boş gezenin boş kalfası
Konular
21
Araç kamerası almak istiyorum ve marka olarak da telefon ve bilekliğinden çok memnun kaldığım için Xiaomi olsun istiyorum. İnternetten gördüğüm kadarıyla Xiaomi'nin iki adet araç kamerası modeli var. İkisinin de özellikleri hakkında pek bilgim yok. Alacağım kamerada çarpışma önleyici sistem gibi aracın önü herhangi bir yere yaklaştığında uyarı verme özelliği arıyorum. Bu sanırım Xiaomi kameralarında var ama tüm modellerinde var mı bilmiyorum ? Bilgisi olan ya da alıp kullananların görüşlerini merak ediyorum.

@cantara Hocam foruma bilgisayardan giriş yaptım ve bu konuyu açabileceğim bir alan bulamadım. Alışveriş bölümü ürün satışı için olduğundan buraya açıyorum kusura bakmayın.
70 minutes var bende. 170tlye aldım. Fiyatına göre iyi bir kamera. Tehlike gördüğünde fotoğraf çekiyor. Ses kaydına başlıyor. Sarsılma durumunda korumalı kayıt yapıyor.

Oyla:

BaraCuda

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
B. A.
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
39
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çarpışma önleyici sistemi bilmiyorum ama bu modeller hoşuma gitti:

İlk linktekinde uyarı sistemi var gözüküyor. Yardımlarınız için sağolun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

70 minutes var bende. 170tlye aldım. Fiyatına göre iyi bir kamera. Tehlike gördüğünde fotoğraf çekiyor. Ses kaydına başlıyor. Sarsılma durumunda korumalı kayıt yapıyor.
Sanırım sizdeki Wifi olan sürüm. Siz yine de araçla beraber açılsın diye 12V'luk girişe takılı olarak mı kullanıyorsunuz. Bir de bataryası tek şarjla ne kadar süre gidiyor.

Oyla:

eray0687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
eray
Cihazım
REDMİ NOTE 3
Meslek
boş gezenin boş kalfası
Konular
21
İlk linktekinde uyarı sistemi var gözüküyor. Yardımlarınız için sağolun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sanırım sizdeki Wifi olan sürüm. Siz yine de araçla beraber açılsın diye 12V'luk girişe takılı olarak mı kullanıyorsunuz. Bir de bataryası tek şarjla ne kadar süre gidiyor.
Evet wifi ile bağlantı yapıyorum. Paket içinde cakmaklik girişi var. 12v u 5v yapıp kullanıyor ve sürekli Cakmakliga takılı. Sigorta girişinden bağlantı yapacağım yakında. çakmaklık boşa çıkacak. Kontak açılınca çalışıyo. Kontak kapanınca 7-10 saniye içinde kapanıyor. Bu kameralar şarj edilebilir batarya ile çalışmıyor.

Oyla:

BaraCuda

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
B. A.
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
39
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet wifi ile bağlantı yapıyorum. Paket içinde cakmaklik girişi var. 12v u 5v yapıp kullanıyor ve sürekli Cakmakliga takılı. Sigorta girişinden bağlantı yapacağım yakında. çakmaklık boşa çıkacak. Kontak açılınca çalışıyo. Kontak kapanınca 7-10 saniye içinde kapanıyor. Bu kameralar şarj edilebilir batarya ile çalışmıyor.
Şarj konusunda yanlış biliyormuşum demek. Bilgiler için sağolun. Ben sanırım sırf uyarı sistemi olduğu için buna karar verdim gibi. Daha araştırmaya devam ama.

Oyla:
Üst Alt