Haber Xiaomi, Android Nougat Güncellemesi Alacak Cihazların Listesini Açıkladı

Xiaomi yeni güncelleme listesini yayınladı. Yeni güncellemede ek özelliklerin (MIUI versyiona ait) dışında bazı modeller Android 7.0 güncellemesine de kavuştu. Xiaomi, Android Nougat’a toplam 14 cihazın güncelleneceğini ve uygun cihazların bulunduğu bir listeyi yayınladığını açıkladı. Mi 5, Mi 5s, Mi 5s Plus, Redmi 4X ve Redmi Not 4X, güncellenen ya da Android Nougat’a güncellenecek on …

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
hocam benim anlamadıgım mi5 serisinden birtek mi5c yemi 7.1 vereceklermiş buradan bunumu anlıyoruz :)

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.333
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet hocam ama bu sadece android 7 için bir liste mi5 serisi mutlaka andoid 7.1 hatta 8 alır diye düşünüyorum.

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
bende aynı şekilde düşünüyordum inş. öyle olur yoksa xiaominin hiç bir cazibesi kalmazkullanıcı kitlesinide ciddi şekilde kaybederler böyle bir hata yaparak

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.333
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni Mi5s kullanıcısıyım. Şuan telefonda Android 6 bulunmakta. Piyasaya baktığımızda çoğu geri kalmış firmalar bile Android 7'ye geçmişken, Xiaomi'nin Temmuz olmasına rağmen henüz güncelleme vermemesi insanı açıkcası şaşırtıyor. Bu beni gerçekten üzdü. Bir daha alır mıyım. Böyle giderse açıkcası düşünmem.

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
O halde biz de Android O, yani 8'i bekleyebiliriz....8=)haha--haha--

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
inş. sadece beklemekle kalmayız bizde:D gerçi ozaana kadar kesin kullanmam buna garanti veririm hele xiaominin bu hızıyla baya zor :)

Yeni Mi5s kullanıcısıyım. Şuan telefonda Android 6 bulunmakta. Piyasaya baktığımızda çoğu geri kalmış firmalar bile Android 7'ye geçmişken, Xiaomi'nin Temmuz olmasına rağmen henüz güncelleme vermemesi insanı açıkcası şaşırtıyor. Bu beni gerçekten üzdü. Bir daha alır mıyım. Böyle giderse açıkcası düşünmem.

aynen bende ciddi anlamda düşünürüm. zuk z2 yi 7 güncellemesi ve global güncellemesi geç gelicek diye sattım xiaomi daha erken verir mi5 alayım dedim zuk z2 ye çoktan çıktı mi5s alacak hala :D sanırım sorun bende :)

ozaman satılık mi5s bare sizleri kurtarayımhaha--haha--

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
Ben Mi Max 2 için Android O demiştimhaha--haha--haha--

bence oda şaibeli olabilir baksana adamların eksi yayınladıkları listeler nerde şimdiki listeler nerede :)

hanıma lenovo k4 note almıştım android 7 alacak diye lenovoda oradan satmıştı beni :D sırf hoparlörü iyi bi telefon istemişti ondan almıştım keşke almasaydım :)

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
bence oda şaibeli olabilir baksana adamların eksi yayınladıkları listeler nerde şimdiki listeler nerede :)

hanıma lenovo k4 note almıştım android 7 alacak diye lenovoda oradan satmıştı beni :D sırf hoparlörü iyi bi telefon istemişti ondan almıştım keşke almasaydım :)
Bence Siz Hanımınıza, çıkınca, Huawei Mate10 alın...muhteşem Özelliklerle gelecekmiş....haha--haha--haha--

Üst Alt