Yardım Xiaomi Amazfit Verge Modeli Hakkında!

Dalvenjah

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Dalven
Cihazım
Huawei
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Beta v9.6.0.0
Telefon Modeli
Xiaomi Mi 6
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhabalar,

Akıllı saat almak istiyorum. Gerek fiyatı gerek ise görüntüsüyle Xiaomi Amazfit Verge almayı düşünüyorum. Fakat hemen hemen her sitede farklı söyleniyor. Bu ürünü kullanan arkadaşlar, sesli görüşme ve pil konusunda ki görüşlerini yazabilirler mi? Saatin Türkçe dil desteğinin olmadıgını sitelerden acıklamalardan okudum. Türkçe dil desteği size göre gelir mi? Ayrı bir konu da farklı marka ürünlerini tercih edecegimize bu saat bizim her türlü işimizi görür mü, lütfen bilgisi olan, konuya hakim olan birileri bana cevap verebilir mi? sonucta buna bir para verilecek ve ben bu paramın bosa gitmesini istemiyorum. Şimdiden değerli görüşleriniz için teşekkür ederim. Kolay gelsin..

liberispiritu

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hüseyin
Cihazım
Amazfit Verge
Konular
0
Standart kullanımda pilin 5 güne kadar gittiği söyleniyor. YouTube'da telefon görüşmesi yapmadan 7 gün kullanan biri bile vardı. Tabi ki bu süre gün içinde iki üç telefon görüşmesi ile yarı yarıya inecektir. Daha önce Sony Smartband Talk kullanıyordum. E-ink ekran sayesinde pili oldukça uzun süre gidiyordu ama aynı şekilde telefon görüşmesi işin içine girdiği zaman şarj süresini ciddi anlamda etkiliyor. Ben de bugün Verge siparişi verdim. Salı günü elimde olacak. Dil konusunu aşırı büyütmeyin, nihayetinde bildirimleri zaten türkçe alacaksınız. Ayarlarda ve arayüzde yazan bir iki satır ingilizceyi dert etmeyin derim.

Son düzenleme:
Oyla:

ozzami

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
19
Ben verge aldım ama bildirimler gelmiyor. Uygulamada bütün bildirimleri açtım ama gelmiyor. Sadece aramalar geliyor. Mi 8 lite kullanıyorum

MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

liberispiritu

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hüseyin
Cihazım
Amazfit Verge
Konular
0
Ben verge aldım ama bildirimler gelmiyor. Uygulamada bütün bildirimleri açtım ama gelmiyor. Sadece aramalar geliyor. Mi 8 lite kullanıyorum
MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Amazfit uygulaması son güncelleme sonrasında bazı telefon markalarına özel eşleştirme tarzında bir özellik getirdi. Uygulama güncel değil ise güncelledikten sonra uygun telefonu seçmeniz gerekecek. Ondan sonra bildirimleri alabilirsiniz muhtemelen.

Oyla:

oguzcanyy

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
OĞUZCAN
Cihazım
REDMİ NOTE3
Konular
1
İyi günler arkadaşlar telefonu alalı 1 ay oldu ve amazfit verge saatim bluetoothtan mi9t mi görmüyor bundan WhatsApp vs uygulama bildirimlerini alamıyorum yardımcı olur musunuz

Oyla:
Üst Alt