Yardım xiaomi amazfit verge lite pc bağlantı sorunu

mserhan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serhan
Cihazım
Mi A1
Konular
8
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
3.0.48.0
Telefon Modeli
amazfit verge lite
Bootloader Kilidi
Kapalı
cihazı şarj standıda takıp bilgisayara usb den bağlıyorum, cihaz şarj oluyor ama cihaz ekranı donup kalıyor menüler arasında gezmek mümkün olmuyor ayrıca bilgisayar cihazı bir türlü görmüyor, işlerim sistemi windows 10 64 bit.

Truva001

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdinç
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Çiftçi
Konular
3
A
cihazı şarj standıda takıp bilgisayara usb den bağlıyorum, cihaz şarj oluyor ama cihaz ekranı donup kalıyor menüler arasında gezmek mümkün olmuyor ayrıca bilgisayar cihazı bir türlü görmüyor, işlerim sistemi windows 10 64 bit.
Aynı sorun bende de var USB sürücüde MTK aygıt olarak gözüküyor ama hiç bir dosya gözükmüyor

Oyla:

kando

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
orhan
Cihazım
xiaomi amazfit
Konular
0
cihazı şarj standıda takıp bilgisayara usb den bağlıyorum, cihaz şarj oluyor ama cihaz ekranı donup kalıyor menüler arasında gezmek mümkün olmuyor ayrıca bilgisayar cihazı bir türlü görmüyor, işlerim sistemi windows 10 64 bitpc
A

Aynı sorun bende de var USB sürücüde MTK aygıt olarak gözüküyor ama hiç bir dosya gözükmüyor
pc bağlantısı yok xiaomi amazfit verge lite de bakmayın usb olduğuna sadece şarj bağlantısı var içini açtım meraktan garanti iptal oldu sizin için içinde sadece 2 bağlantı var şarş için

Oyla:

promaxelite95

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kerem
Cihazım
Galaxy Note 10
Konular
7
İnternette bazı sitelerde verge lite için usb driver indirme linkleri var. ben bilgisayarıma indirip kurmadım ve ama bence saat android olmadığı için usb bağlantısı yok (bence). benim bilgim bu. sadece bluetooth bağlantısı ile cihazlara bağlanıp tema vb. dosyalar indiriliyor.

Oyla:
Üst Alt