Yardım Xiaomi Amazfit GTR Hakkında

omerfatin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
2
Merhaba arkadaşlar. Bu saat hakkında kullanan ve bilgisi olan varmı acaba?

Amazfit GTR ile Amazfit GTS arasında kaldım. GTR Modeli saat görünümünde olduğu için tercih sebebim ve Fransada şuan 105€ fiyatla mevcut. Oradan gelecek bir yakınıma aldıracağım. GTS modeli ise lansmanı yapılmasına rağmen bildiğim kadarı ile henüz piyasaya sunulmadı. Özellikleri neredeyse aynı ve ben klasik görünümdeki GTR modelini düşünüyorum.

Amazfit GTR kullanan ve bilgisi olan varsa yorum yapabilirse çok sevinirim. Özellikle pid durumu ve ergonomisi gibi konularda.

Şimdiden çok teşekürler.

Kafkef

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Volkan
Cihazım
Pocophone F1
Konular
5
sesli görüşme yok mu bunda ?

Oyla:

sesevgi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
selçuk
Cihazım
Mi 6/128 Ser
Konular
1
ben kullanıyorum, gearbest ten aldım.
Ayrıca stratos da var, onu kullanmıyorum artık. Stratosa göre özellikleri daha az ama o özellikleri kullanmıyorsanız çok fark etmez sizin için.
Sesli görüşme yok saatte. Ekranın amoled olması güzel, kasa ve tasarım hoş, basit ayarlarda kullanırsanız şarjı iyi gidiyor. watchface desteği de var. denizde yüzerken de kullandım su geçirmezliği iyi seviyede. başka sorunuz olursa cevaplamaya çalışırım.

Oyla:

omerfatin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim. Bende dün itibariyle sipariş ettim. Özellik olarak çok bi beklentim yok aslında. Öncelik olarak sıralayacak olursak;

1. Şarj Süresi
2. Görünüm/Şıklık
3. Su geçirmezlik
4. Telefon bildirimleri (Arayan Bilgisi, Mesaj vs.)
5. Müzik değiştirebillme
6. Adımsayar ve Klasik sport aktivite takibi.

Gördüğüm kadarıyla bunların tamamı bu saatte mevcut diye düşünerek bende sipariş ettim hayırlısıyla.

Oyla:

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
ben kullanıyorum, gearbest ten aldım.
Ayrıca stratos da var, onu kullanmıyorum artık. Stratosa göre özellikleri daha az ama o özellikleri kullanmıyorsanız çok fark etmez sizin için.
Sesli görüşme yok saatte. Ekranın amoled olması güzel, kasa ve tasarım hoş, basit ayarlarda kullanırsanız şarjı iyi gidiyor. watchface desteği de var. denizde yüzerken de kullandım su geçirmezliği iyi seviyede. başka sorunuz olursa cevaplamaya çalışırım.
Stratos a göre ne gibi özellik az

Oyla:

sesevgi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
selçuk
Cihazım
Mi 6/128 Ser
Konular
1
Stratos a göre ne gibi özellik az
Hafızası 4gb, ram 768 MB, sensörleri ve işletim sistemi yazılımı daha sofistike, vox² analizi dahil spor kayıt analiz ve raporlama ile telefondan ayarlama özellikleri daha gelişmiş vs. Şu linkten detaylı bakabilirsiniz

Sent from my MI 6 using Tapatalk

Oyla:

omerfatin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar Normalde yurtdışından alacaktım ama dün hepsiburadanın bir kampanyası vardı ve Türkiyeden aldım. İlk izlenimler olarak beklentilerimi her yönüyle çok rahat karşıladı ve memnun olduğumu belirtmek isterim. Custom Watchface ile daha da keyifli hale geliyor.

İOS için custom watchface yüklemek isteyenler için ise kolay bir yöntemi var. Muhtemelen android içinde aynı uygulama geçerli olacaktır.

Öncelikle App Storedan AmazTools uygulamasını indirip saatinizle eşleştirin.
sitesinden istediğiniz arayüzü telefonunuza indiriniz. (Firefox ile indirme yapabilirsiniz)

Akabinde AmazTools uygulamasını açıp install Custom File sekmesinden indirmiş olduğunuz dosyayı saatinize yükleme yaparak kullanabilirsiniz. İndirdiğiniz dosyanın boyutuna bağlı olarak 1 ila 10 dk arasında saate yükleme zamanı sürebiliyor.

Ben bu şekilde indirdiğim yada kendi düzenlediğim custom watchfaceleride yüklüyorum sıkıntısız ve daha rahat yükleme yapılıyor.

Amazfit GTR ve Amazfit Bip için İOS 12.4.1 de denenmiş sorunsuz çalışmaktadır.

Benim beklentilerimi karşıladı ve inanın çok memnunum. Gönül rahatlığıyla alabileceğiniz, tavsiye edebileceğim bir saat.

Oyla:

1dost

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
T.D.
Cihazım
Xiaomi 12
Konular
26
ben bugün 850 tlye gts tercih ettim sizce hata mı ettim?

Oyla:
Üst Alt