Soru Xiaomi alt markasından Redmi TV ????

Defineadresi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Defineci
Cihazım
Redmi not 5
Meslek
DEFİNECİ_ARKEOLOG
Konular
9
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global V11.03
Telefon Modeli
redmi note 5
Bootloader Kilidi
Kapalı
değerli hocalarım siteleri dolaşırken böyle bir tv gördüm adamlar 98 inç yani ( 249 ) ekran tv çıkarmış...ben tabiki bunu almayı hiç düşünmüyorum ki evimin tapusunu vermem lazım.
bu redminin çıkardığı tv ler türkiyede satışı var mı yok mu eğer varsa link verebilirmisiniz...ve ya xiaominin orta fiyatta bir televizyonuda olur sizin uygun görsdüğünüz yada bu olur dediğiniz önereceğiniz bir tv var mı ??

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
değerli hocalarım siteleri dolaşırken böyle bir tv gördüm adamlar 98 inç yani ( 249 ) ekran tv çıkarmış...ben tabiki bunu almayı hiç düşünmüyorum ki evimin tapusunu vermem lazım.
bu redminin çıkardığı tv ler türkiyede satışı var mı yok mu eğer varsa link verebilirmisiniz...ve ya xiaominin orta fiyatta bir televizyonuda olur sizin uygun görsdüğünüz yada bu olur dediğiniz önereceğiniz bir tv var mı ??
Redmi TV satışları henüz başlamadı hocam. Mi TV'ler ise bazı Mi Shoplarda exclusive olarak satılıyordu ancak malum AVM'ler şu an kapalı. Net olarak hangi modellerin geleceği, fiyatları pandemi sonrasına belli olur :)

Oyla:
Üst Alt