Yardım Xiaomi Almak İstiyorum

Zavori

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Oktay
Cihazım
Samsung SIII
Konular
1
Merhabalar,

Telefonun hem donanımsal özellikleri hem kasa tasarımı hem de fiyatı açısından Xiaomi Mi5 almak istiyorum ancak emin olamadığım telefonun Türkiye desteğini nasıl sağlarız. Aldıktan sonra elimizde kalır mı ya da telefon beklenilen kadar iyi midir?

Bir de telefonun bazı kısımlarının çince olduğunu gördüm Türkçeleştirilebiliyor mu?

Telefon çok güzel gözüküyor almak istiyorum ama bu nedenler beni tereddütte bırakıyor lütfen yardım :)

--Eren--

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
2
Son düzenleme:
Oyla:

xiaomi_ersin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Xiaomi mı 5
Konular
36
Bana tamamen Türkçe rom la geldi kardeş fiyat bandında çok özelliğiyle öne çıkıyor benim sana söyleyebileceğim iki handikapi var bütün xiaomi tel ler için geçerli 1- ithalatçı garantiye guvenmen gerek 2-yazilim ve güncelleme desteği güncellemeyi xiaomi bı şekilde veriyo kendi arayüzü var bu tür şeylerle uğraşmayı seven biriysen yazılım kısmı senin için sorun olmicaktir ben pek uğraşmayı sevmiyorum çok anlamıyorum da şimdilik ama benim içinde yazılım kısmı cok sorun olmadı ithalatçı garanti de büyük bir firmadan (n11, GittiGidiyor, Hepsiburada) tahsil ettiğin sürece çok sıkıntı olmicaktir Allahın izniyle ben bi sıkıntı yasamadigim için hiç muhattab olmadım servisle daha ama ya Evo ya delta garantili geliyor ki bunlarda büyük teleservisler böyle yani sana farklı şekillerde anlatmaya çalıştım bunlari öneri olarak alma tabi ben durumu anlattım alman gereken riskleri söyledim son karar gene sana kalmış saygilar
Merhabalar,

Telefonun hem donanımsal özellikleri hem kasa tasarımı hem de fiyatı açısından Xiaomi Mi5 almak istiyorum ancak emin olamadığım telefonun Türkiye desteğini nasıl sağlarız. Aldıktan sonra elimizde kalır mı ya da telefon beklenilen kadar iyi midir?

Bir de telefonun bazı kısımlarının çince olduğunu gördüm Türkçeleştirilebiliyor mu?

Telefon çok güzel gözüküyor almak istiyorum ama bu nedenler beni tereddütte bırakıyor lütfen yardım :)

Oyla:

elsidi

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yaşar
Cihazım
Xiaomi mi5's
Konular
0
Bende "xiaomi"almak istiyorum kredi kart alışverişim yok direk mağazadan nakit almak istiyorum bi türlü mağaza adresine ulaşamadım
Adresi bilen bir arkadaş Allah rızası için bana veya buraya yazarsa çocuklar gibi sevineceğim
Arkadaşlar bu değerli sitemizde virüs'mü var yoksa benim tlf'numda'mı virüs var anlayamadım Saygılarımla

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Bende "xiaomi"almak istiyorum kredi kart alışverişim yok direk mağazadan nakit almak istiyorum bi türlü mağaza adresine ulaşamadım
Adresi bilen bir arkadaş Allah rızası için bana veya buraya yazarsa çocuklar gibi sevineceğim
Arkadaşlar bu değerli sitemizde virüs'mü var yoksa benim tlf'numda'mı virüs var anlayamadım Saygılarımla

Telefonunuzu Mimar Kemalettin Cad. Gencten İş Merkezi Kat:3 No:56 Sirkeci/İstanbul adresinden satın alabilirsiniz.

Nasıl bir virüsten bahsediyoruz hocam?

Oyla:

elsidi

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yaşar
Cihazım
Xiaomi mi5's
Konular
0
Hocam xiaomi5 alacağım mağaza adresi için içtenlikle teşekkür eder saygılar sunarım
Virüs için şöyle bir sorun oluyor sayfaları akıcı bir şekilde gezemiyorum sayfadan sayfaya atlamalar reklamlar bir sürü karışıklıklar telefonum senkronize olmuyor Forumdan çıkış yapmak istiyorum çıkış yerini bir türlü bulamıyorum Bazen tesadüf buluyorum Acaba tepe talk'mı ne derler o uygulamayı yüklemekmi gerekir Sayfalar telefondan taşıyor bazen çift sayfa birden çıkıyor gibi
Hocam yakın ilgin için tekrar teşekkür ederim

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam xiaomi5 alacağım mağaza adresi için içtenlikle teşekkür eder saygılar sunarım
Virüs için şöyle bir sorun oluyor sayfaları akıcı bir şekilde gezemiyorum sayfadan sayfaya atlamalar reklamlar bir sürü karışıklıklar telefonum senkronize olmuyor Forumdan çıkış yapmak istiyorum çıkış yerini bir türlü bulamıyorum Bazen tesadüf buluyorum Acaba tepe talk'mı ne derler o uygulamayı yüklemekmi gerekir Sayfalar telefondan taşıyor bazen çift sayfa birden çıkıyor gibi
Hocam yakın ilgin için tekrar teşekkür ederim

Ben de tapatalk kullanmıyorum hocam ama bu bahsettiğiniz sorunlar yok... Acaba kullandığınız tarayıcı ile ilgili olabilir mi? Önbellek ve çerez temizliği yapmayı deneyebilir misiniz?

Oyla:

basrali

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
mi max
Konular
1
Ben xiaomi mi max. Aldım çok memnunum harika bir zihaz bu telefonu kullandıktan sonra diğer telefonlar oyuncak gibi geliyor

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

kedhaily

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hakan Aksoy
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
0
Telefonunuzu Mimar Kemalettin Cad. Gencten İş Merkezi Kat:3 No:56 Sirkeci/İstanbul adresinden satın alabilirsiniz.
Peki ürün gittigidiyordaki fiyat ile aynı mı ve taksit imkanları var mı ? Eğer öyle ise mağazadan alıp evde kargo beklemem

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Peki ürün gittigidiyordaki fiyat ile aynı mı ve taksit imkanları var mı ? Eğer öyle ise mağazadan alıp evde kargo beklemem

Ürün ve fiyatı gittigidiyor ile aynı hocam. Taksit ise yasal düzenlemeler nedeniyle maalesef ne mağazada ne de Gittigidiyor üzerinde mümkün olmuyor. ancak satın alan pek çok arkadaşımız ödeme sonrasında bankaları irtibata geçerek tutarı tasitlendirebildiklerini belirttiler.

Oyla:
Üst Alt