Yardım Xiaomi Akıllı Ev Güvenlik Sistemi

serefyel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
seref yel
Cihazım
mi bans 3
Konular
1
merhaba

Xiaomi Akıllı Ev Güvenlik Sistemi aldım ancak bir türlü ana hub ı bağlayamadım mi home indirdim üyeyim ülkemi turkey konumumu europa yaptım acaba başka bir şeymi yapmalıydım ürün çalışıyor kurulum aşamasında 5 sn tuşa basınca hazır olduğunu belirten sarı ışık yanıp sönüyor wifi ağından tartınca cihazda görünür oluyor ancak uygulama içinde add device dediğimde search yapıyor ama bir türlü bulamıyor barcod ile ekle diyip taratıyorum uygulama barkod dan da okumuyor sorun yeni güncellenen uygulama kaynaklı mı yoksa cihaz kaynaklımı çözemedim krulumda başka püf noktası varsa bilenler yardım edebilirmi

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Oyla:

serefyel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
seref yel
Cihazım
mi bans 3
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk kurulum esnasında bölgenizi Çin olarak belirlemeniz gerekliydi. Mi Home uygulamasının verilerini temizleyip tekrar kurulum yapmayı deneyebilirsiniz.

İnceleme - Xiaomi Akıllı Ev Güvenlik Sistemi
hIZLI CEVAP İÇİN TEŞEKKÜRLER mi home uygulamasından bölgemi çin olarak belirleyin dediniz peki mi, home uygulamasına mail hesabım kayıtlı şimdi malesef nasıl temizleyeceğim uygulamayı kaldırıp yeniden mi kurmalıyım yoksa hesabı tamamen mi temizlemeliyim yada yeni bir hesap mıaçmalıyım ben mi band 3 ve akıllı tartı yı da kullanıyorum onlarda hiç sorun olmamıştı uygulamayı nasıl resetleyeceğim hakkında kısa bilgi verirseniz çok sevinirim

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
hIZLI CEVAP İÇİN TEŞEKKÜRLER mi home uygulamasından bölgemi çin olarak belirleyin dediniz peki mi, home uygulamasına mail hesabım kayıtlı şimdi malesef nasıl temizleyeceğim uygulamayı kaldırıp yeniden mi kurmalıyım yoksa hesabı tamamen mi temizlemeliyim yada yeni bir hesap mıaçmalıyım ben mi band 3 ve akıllı tartı yı da kullanıyorum onlarda hiç sorun olmamıştı uygulamayı nasıl resetleyeceğim hakkında kısa bilgi verirseniz çok sevinirim

Telefonunuzun ayarları altında yer alan uygulamalar bölümünden mi home uygulamasını bulun ve uygulama seçenekleri altından verileri temizle butonuna tıklayın. Telefon modelinizi belirtmediğiniz için net olarak menü yolunu söyleyemiyorum ancak eğer bulamazsanız uygulamayı kaldırıp tekrar yükleyebilirsiniz de.

Uygulama verilerini temizlemeden ya da uygulamayı kaldırmadan önce mi hesabınıza ait bilgileri (kullanıcı adı, mail, şifre vb.) mutlaka not alın. Mi Band 3 ve tartınız hesabınıza bağlı olduğu için tekrar kurulum yapacağınızda aynı mi hesabını kullanmanız gerekecek. Eğer farklı hesap kullanmak isterseniz Band 3 ve tartınızı kullanamazsınız.

Oyla:

serefyel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
seref yel
Cihazım
mi bans 3
Konular
1
Telefonunuzun ayarları altında yer alan uygulamalar bölümünden mi home uygulamasını bulun ve uygulama seçenekleri altından verileri temizle butonuna tıklayın. Telefon modelinizi belirtmediğiniz için net olarak menü yolunu söyleyemiyorum ancak eğer bulamazsanız uygulamayı kaldırıp tekrar yükleyebilirsiniz de.

Uygulama verilerini temizlemeden ya da uygulamayı kaldırmadan önce mi hesabınıza ait bilgileri (kullanıcı adı, mail, şifre vb.) mutlaka not alın. Mi Band 3 ve tartınız hesabınıza bağlı olduğu için tekrar kurulum yapacağınızda aynı mi hesabını kullanmanız gerekecek. Eğer farklı hesap kullanmak isterseniz Band 3 ve tartınızı kullanamazsınız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

TELEFON SAMSUNG S6 bir son soru öncelikle cevaplara telekkürler
cihazı işyerine aldım getirdim buradad bakarım diye şimdi denesem işyerinin wifi ağına tanıtılmış ve kurulmuş olacak sonrasında evde tekrar ev wifi ağına bağlamak sorun olurmu

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

TELEFON SAMSUNG S6 bir son soru öncelikle cevaplara telekkürler
cihazı işyerine aldım getirdim buradad bakarım diye şimdi denesem işyerinin wifi ağına tanıtılmış ve kurulmuş olacak sonrasında evde tekrar ev wifi ağına bağlamak sorun olurmu
Rica ederim. Daha önce farklı ağ üzerinde denemedim hocam fakat kurulum anında modem ile eşleşme sağlanıyor dolayısıyla eve geçtiğinizde yeniden kurulum yapmanız gerekebilir.

Oyla:

serefyel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
seref yel
Cihazım
mi bans 3
Konular
1
Merhaba konu ile ilgili sonucu bildireyim benimle aynı durumu yaşayanlara da yardımcı olsun.
Medaratör arkadaşımızın yardım cevaplarında tarif ettiği gibi ana kara çin seçilince sistem çalıştı. Ondan sonrasında herşey tıkır tıkır kuruldu .
Kesinlikle işyerinde vs kurup sonra evde denerim yapmayın.Ben o riski aldım i,şyerinde çalışan cihaz evde çalışmadı herşeyi factory reset yapıp yeniden yapmak gerekti. Sanırım güvenlik amaçlı diye tahmin ediyorum. Cihaz gayet güzel ne beklediğinize bağlı harici siren ünitesi gelirmi ev dışına konan bilmem
birde türkçe destek oldumu tadından yenmez Yalnız yazılımla bu tür cihazlara alexa vs sesli komut eklenmesi ürünün satışını ve kullanımını daha çok artıracaktır diye düşünüyorum. Deneyimlerimi paylaşmak istedim. Teşekkürler.

Oyla:
Üst Alt