Soru Xiaomi Airdots, RedMi Airdots, Haylou Gt1

ankara99

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahmet
Cihazım
note 3
Konular
1
Arkadaşlar Bluetooth/kablosuz kulaklık almaya karar verdim.

Yurtdışı yabancı forumları okuyorum biraz kafam karıştı...

Birkaç yerde "Xiaomi Airdots", "RedMi" Airdots farklı ürün gibi şeyler okudum.

Hatta Redmi Airdots, Xiaomi Airdots'ın yarı fiyatına satıldığı söyleniyor.

Aralarında farklar nedir?

Ayrıca yeni çıkan Haylou Gt1, Gt2 nasıldır?

sofu44

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taha yasin ö
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
1
Hocam şöyle redmi airdots dokunmatik değil. Basmatik yani gelen aramaları cevaplamak için düğmeye basmanız gerekiyor. Ayrıca extra programlar yüklemeden şarkı geçişine izin vermiyor.
Airdots dokunmatik. Şarkı geçişi yapılıyor mu bilmiyorum.
Gelelim haylou ya bende bu var. Hem dokunmatik hemde şarkı geçişine izin veriyor. Ses kalitesi bana göre harika. Şarjı gayet güzel gidiyor kutusu şarj aleti olduğu için bana 1 hafta yetiyor. (Günlük ortalama 1 saat kullanıyorum.) Ben haylou kullanıyorum ve öneririm.

Oyla:

samster

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
14
Bende xiaomi airdots BT 5.0 12 saat şarja dayananlardan almayı düşünüyorum yardımcı olabilecek birileri yok mu?

Oyla:

kimyagERdem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
24
Arkadaşlar Bluetooth/kablosuz kulaklık almaya karar verdim.

Yurtdışı yabancı forumları okuyorum biraz kafam karıştı...

Birkaç yerde "Xiaomi Airdots", "RedMi" Airdots farklı ürün gibi şeyler okudum.

Hatta Redmi Airdots, Xiaomi Airdots'ın yarı fiyatına satıldığı söyleniyor.

Aralarında farklar nedir?

Ayrıca yeni çıkan Haylou Gt1, Gt2 nasıldır?
Haylou gt pro tavsiye ederim hocam. Normal gt ye göre kutunun bataryası daha büyük.

Oyla:

ankara99

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahmet
Cihazım
note 3
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler mesajlar için, araştırıyorum şöyle birşey gördüm, Xiaomi Airdots'ın kullandığı Ses çözücü/kodek farklıymış, AAC kullanıyormuş.

RedMi Airdots SBC (codec) kullanıyormuş.

Ekli dosyalar

• IMG_20191211_183909.jpg
    IMG_20191211_183909.jpg
    147,5 KB · Görüntüleme: 17
Oyla:

samster

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
14
Para yardimi gibi birşey mi hocam ?
Hayır efendim şu 339 TL olan model super bass özelliğinden dolayı almayı planlıyorum bilgim sıfır olduğu için öyle yazmak istedim sanırım anlatım bozukluğu oldu kusura bakmayınız.

Oyla:

faramir86us

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doruk
Cihazım
Mi 5
Konular
7
Hangi amaçla almak istiyorsunuz öncelikle oradan başlamak lazım. Xiaomi nin airdots var bende örneğin, kulaklık ses kalitesi bence yeterli. Bass lar çok yüksek değil ama mid ler kaliteli. Şarjı da iyi gidiyor. Gel gelelim işim gereği çok telefon görüşmesi yapıyorum. Telefonda konuşmak mümkün değil çünkü mikrofon performansı çok kötü.

Bende yeni baseus w07 model kulaklık aldım. Ses kalitesini yakın buldum. Üstelik kızılötesi sensörü var müzik dinlerken kulaktan çıkardığında müzik duruyor. Suya ve toza karşı dayanıklı.Telefonla görüşme kalitesi de iyi. Çok memnunum şimdilik.

Yani sizin tercihinize göre olasılıklar ortaya çıkıyor. Kulaklıktan ne bekliyorsunuz?

Oyla:

ankara99

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahmet
Cihazım
note 3
Konular
1
Hangi amaçla almak istiyorsunuz öncelikle oradan başlamak lazım. Xiaomi nin airdots var bende örneğin, kulaklık ses kalitesi bence yeterli. Bass lar çok yüksek değil ama mid ler kaliteli. Şarjı da iyi gidiyor. Gel gelelim işim gereği çok telefon görüşmesi yapıyorum. Telefonda konuşmak mümkün değil çünkü mikrofon performansı çok kötü.

Bende yeni baseus w07 model kulaklık aldım. Ses kalitesini yakın buldum. Üstelik kızılötesi sensörü var müzik dinlerken kulaktan çıkardığında müzik duruyor. Suya ve toza karşı dayanıklı.Telefonla görüşme kalitesi de iyi. Çok memnunum şimdilik.

Yani sizin tercihinize göre olasılıklar ortaya çıkıyor. Kulaklıktan ne bekliyorsunuz?

Ben Sony MH1/MH1C kulaklık kullanıyorum, bu kulaklığın sesi yumuşak (warm), bas ağırlıklı, tizler fazla değil, insanı yormuyor, saatlerce müzik dinleyebiliyorsun.

Airdotslar ve Haylou nasıl? Bas performansı güzel yumuşak ses veren bir Bluetooth kulaklık arıyorum. Teşekkürler.

Oyla:
Üst Alt