Soru Xiaomi Airdots Kullanıcıları İçeriye

caminci

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Caminci
Cihazım
Xiaomi Note 8
Konular
5
Öncelikle merhabalar, ben Xiaomi Airdots almak istiyorum. Azerbaycanlı bir firmadan indirim yapıldı Ramazana özel ve inceledim replika değil ürün orijinal. Şimdi daha öncesinde veya şimdide kullananlar ne düşünüyorlar. Sizce almak mantıklımıdır?

Şunları düşünüyorum:
1. Kulaklık bozulma gibi sorunu varmı?
2. Müzik nasıl geliyor?
3. Bass biliniyormu?
4. Kaç yıl dayanır?
5. Kaybetme ola bilirmi?

Cmsero

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Serhat
Cihazım
Samsung note 3
Meslek
Otomasyon
Konular
1
Öncelikle merhabalar, ben Xiaomi Airdots almak istiyorum. Azerbaycanlı bir firmadan indirim yapıldı Ramazana özel ve inceledim replika değil ürün orijinal. Şimdi daha öncesinde veya şimdide kullananlar ne düşünüyorlar. Sizce almak mantıklımıdır?

Şunları düşünüyorum:
2. Müzik nasıl geliyor?
3. Bass biliniyormu?
4. Kaç yıl dayanır?
5. Kaybetme ola bilirmi?
Sesi temiz ve güçlü. Kulaktan düşmüyor, şarj 1.5 saat gibi bir zamanda fulleniyor ve 3.30-4 saat çalışıyor. Ama yürürken ses 1 dk en az 5 defa anlık olarak kesiliyor. Bazen ikisi bazen sadece sağ taraf. Bu çok can sıkıcı. Kaç yıl dayanacağı sana bağlı. "Bence" 1 sene dayanır oda en fazla. Kaybetme durumuna gelirsem kutusu küçük kulaklığın kendiside küçük zaten ama yaklaşık 7-8 metreden kulaklık olduğunu anlarsın. GÖz kulak olursan kaybetmezsin yani.

Oyla:

Apoly

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
MI 9T Pro
Meslek
Mağaza Müdürü
Konular
27

Şunları düşünüyorum:
2. Müzik nasıl geliyor?
3. Bass biliniyormu?
4. Kaç yıl dayanır?
5. Kaybetme ola bilirmi?
Hocam ben replikasını kullandığım halde memnun kaldım, orijinalini düşünemiyorum. :D

Oyla:

Bugraykannn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note 5 pr
Konular
21
5ghz modemin yoksa ve wifi ile fazla kullancaksan alma frekanslardan sanırım ya internet aşırı ağır oluyor ara ara ya da kulaklıklaron bağlantısında sorun oluyor gerçi hangi bt cihazı alsan aynı olur sanırım ses bass kalitesi güzel tatmin edici Dolby atmosla vs kullanılınca tadından yenmiyor

Oyla:

efekcr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
Arkadaşlar sağolsunlar değerli yorumlarıyla gereken bilgileri aktarmışlar zaten.

Ben de tavsiye ederim. Müzik, film, dizi, video vs. izlerken dinlerken ses kalitesi kesinlikle tatmin edici.

Oyla:

ErdincFE

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdinc
Cihazım
Mi13Ultra
Konular
2

Şunları düşünüyorum:
2. Müzik nasıl geliyor?
3. Bass biliniyormu?
4. Kaç yıl dayanır?
5. Kaybetme ola bilirmi?
Fps oyunlarda tat vermez film müzik için gayet başarılı. Kutusunu üzmeye pek gelmiyor. Birkaç gün işe giderken pantolonumun cebine koymuştum menteşelerinden çatlamış clap~~

Oyla:

caminci

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Caminci
Cihazım
Xiaomi Note 8
Konular
5