Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yardımxiaomi airdots dan sağ kulaklıktan az ses geliyor
pislik dğeil benim sıfır ürünümün solundan az ses geliyordu garantiye gönderdim tüm fonksiyonlar çalısıyor deyip resetleyip gönderip üstüne kargo ücretini bana kitlediler köyde hasatım vardı uğraşamadım ama şuan yakın zamanda göndereceğim uzunca a4e yazıp anlatacağım gerekiyorsa desibel testi yapsınlar aksi taktirde tüketici heyetine gidicem yahu aptal yerine koyuyolar arkadaşım aynısını a101den aldı onda bir dengesizlik yok biz buradan alıyoruz ama garanti dalga geçiyor bide 15 gün orda kaldı aradım ne oldu diye adam diyorki neyi vardı büyük ihtimal bakmadan gönderdiler yoğunluktan eğer senden kaynaklı değilse benimle iletişime geç tüketici hakem heyeti hakkında yardımcı olabilirm danışacağın bir şey varsa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
not bazen cok az süre şöyle oluyor diyelim bazen kafasına göre bağlanıp takıyorum on numara düzgün ikisindende eşit ve yüksek ses geliyor sonra 1 şarkı dinliyorsun bilemedin 2 5-6 dk içinde sanki bağlantı kopcakmış gibi kesiliyor duruyor böyle ondan sonra ses düzeyi değişiyor sol azalıyor sağ normal