Yardım xiaomi ağ geçidine etkinleştirme mesajı gönderilemedi?

fatiherhal

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
fatih
Cihazım
mi 8
Konular
2
lütfen yardım edin. ağ geçidine etkinleştirme mesajı gönderilemedi diye birşey geliyor. telefonu yeni aldım mi 8. ne yapmam gerek bu konuda

Kullanıcı Adım

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi6
Konular
1
lütfen yardım edin. ağ geçidine etkinleştirme mesajı gönderilemedi diye birşey geliyor. telefonu yeni aldım mi 8. ne yapmam gerek bu konuda

Dediğiniz şey SIM Kart etkinleştirme olayı ise:
Ayarlar > Yüklü Uygulamalar > Xiaomi Sim Etkinleştirme Servisi > Bildirimler = Bildirimleri Göster seçeneğini kapatın.

Oyla:

fatiherhal

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
fatih
Cihazım
mi 8
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dediğiniz şey SIM Kart etkinleştirme olayı ise:
Ayarlar > Yüklü Uygulamalar > Xiaomi Sim Etkinleştirme Servisi > Bildirimler = Bildirimleri Göster seçeneğini kapatın.

peki bildirimi kapatmak çözüm mü. bilmediğim için soruyorum yanlış anlamayın. yani o bldirimin gelmesi bir sıkıntı oluşturur mu

Oyla:

Kullanıcı Adım

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi6
Konular
1
peki bildirimi kapatmak çözüm mü. bilmediğim için soruyorum yanlış anlamayın. yani o bldirimin gelmesi bir sıkıntı oluşturur mu

Eğer sıkıntınız MI Sim kart aktivasyonu ise, MIUI'nin whatapp gibi sms uygulaması var.
Karşınızdaki kişiye sms gönderir gibi ücretsiz resim, video gönderebiliyorsunuz bir çeşit multimedya mesajı gibi.
Lakin karşı tarafta da Mi mesaj uygulamasının yani Xiaomi olması ve aktif olması gerekiyor.

Ben kapattım çünkü her rom kurduğunuzda 80 kuruş uluslararası sms kesimi yapıyor. Yani ücretsiz değil SIM kart aktivasyonu. Mobil veri, sms, telefon, volte hepsini sorunsuz kullanıyorum. Bir sıkıntısını görmedim sim kart aktivasyonu yapmamanın.

Oyla:
Üst Alt