- Adım
- Şenol
- Cihazım
- Mİ 4 LTE
- Konular
- 1
Herkeze merhaba, hepsiburada sitesinden mi4 lte modeli alarak aranıza katıldım. Aklıma takılan bir kaç konu var yardımcı olursanız çok sevinirim. Cihaz gelir gelmez standart kurulumunu yaptım ve telefon hakkındaya baktığımda model adı: mı 4lte-cu android sürümü;4.4.4 KTU84P ve MİU sürümü 7.00.55.00 KXDMICI gözüküyor. Dili ingilizce yapıp güncellemeyi kontrol et dedim bi şi olmadı. Sonra türkçe yaptım ve öylece kullanıyorum. Öncelikle bu sürüm global sürüm müdür. çünkü geliştiriciler her hafta yeni sürümler çıkarıyor imiş ve cihazı çeşitli yüklemeler yaparak bu güncellemeleri alabiliryormuşuz ama ben anlamıyorum tabi. O işlemleri yapmadan kesinlikle adroid m yi alamazmıyım ya da beklemem mi gerekir? Birde hattım vodafone ve forumda arkadaşlar ayarlardan 4g only yapın demiş yaptım hepsini ama yine olmadı ama hız 16m olarak geliyor H+ çıkıyor yeterli dedim uğraşmadım ama aklımada takıldı neden olmuyor 4g diye. Birde cihazda 1080p video kaydı yaptığımda bulanık çamur gibi kaydediyor ve tiz bir ses oluyor hep. ayarlardan ne yaptıysam değişmedi kötü kaydediyor geneli böylemidir. Uzun oldu ama yardımcı olursanız çok sevinirim. Genel anlamda cihaz çok hoşuma gitti ama video kaydı tek sorun oldu şu an için. Teşekkürler.