Soru Xiaomi A2 LİTE SARARMA

GreeHack

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
A2 Lite
Meslek
Öğrenci
Konular
10
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
9.0
Telefon Modeli
Xiaomi A2 LİTE
Bootloader Kilidi
Kapalı
Yaklaşık 6 aydan beri Xiaomi A2 Lite kullanmaktayım. Zaman geçtikçe ekranın sol üstünde yani saat yazan kısımda sararma olduğunu fark ettim. Bunun nedeni ne olabilir. Herhangi bir düşürme söz konusu değildir. Gün geçtikçe sararma artmaktadır.

Trissandom

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Pocophone F1
Konular
61
Isıdan sebep oluyor ekran sararması, soba yanında kaldıysa, kalorifer ve benzeri herhangi bir şey, yahut güneş bile etkili olabiliyor. Şu an havalar da sıcak, cihazı dikkatli kullanmanızı tavsiye ederim.

Oyla:

GreeHack

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
A2 Lite
Meslek
Öğrenci
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Isıdan sebep oluyor ekran sararması, soba yanında kaldıysa, kalorifer ve benzeri herhangi bir şey, yahut güneş bile etkili olabiliyor. Şu an havalar da sıcak, cihazı dikkatli kullanmanızı tavsiye ederim.
Bunun çözümü ne olabilir peki? Yada garatiye yollasam çözerlermi. Kullanıcı alakalı bir sorun değil çünkü.

Oyla:

denizsrbg0

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Deniz
Cihazım
Redmi 5
Konular
21
Aynısı bir arkadaşımda da oldu kullanıcı hatası dedi 460 TL istedi redmi note5

Oyla:

GreeHack

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
A2 Lite
Meslek
Öğrenci
Konular
10
Aynısı bir arkadaşımda da oldu kullanıcı hatası dedi 460 TL istedi redmi note5
Benim ki delta garantili yani ithalat garantili ve eğer böyle bir sorunla karşılaşırsam. Xiaomi kullanmayı bırakırım.

Oyla:

Trissandom

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Pocophone F1
Konular
61
Benim ki delta garantili yani ithalat garantili ve eğer böyle bir sorunla karşılaşırsam. Xiaomi kullanmayı bırakırım.

Kullanıcı hatası olarak geçer hocam, kullanılan camın, teknik parçaların dayanıklılık ölçüsü var, yüksek ısıda çoğu telefon dayanmaz. Biraz dikkatli kullanmak gerekir, bu cihazlar böyle. Iphone, huawei, samsung, lg aklına ne gelirse benzer bir olayda aynı sorunu yaşarsın.

Oyla:

GreeHack

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
A2 Lite
Meslek
Öğrenci
Konular
10
Kullanıcı hatası olarak geçer hocam, kullanılan camın, teknik parçaların dayanıklılık ölçüsü var, yüksek ısıda çoğu telefon dayanmaz. Biraz dikkatli kullanmak gerekir, bu cihazlar böyle. Iphone, huawei, samsung, lg aklına ne gelirse benzer bir olayda aynı sorunu yaşarsın.
Yüksek ısı diyorsanız hocam ama. Ne sobanın kenarında durdu ki evde sobada yok. Güneşli günde bir yerden bir yere giderken elimde telefon bundan da olacaksa vay halimize.

Oyla:

Trissandom

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Pocophone F1
Konular
61
Yüksek ısı diyorsanız hocam ama. Ne sobanın kenarında durdu ki evde sobada yok. Güneşli günde bir yerden bir yere giderken elimde telefon bundan da olacaksa vay halimize.

Güneşten olmaz ama nasıl olur, cebinde aşırı ısınır ya da masaya koymuşsundur, mercek gibi ışığı da bir yere yansıtmıştır v.s.

Oyla:

GreeHack

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
A2 Lite
Meslek
Öğrenci
Konular
10
Güneşten olmaz ama nasıl olur, cebinde aşırı ısınır ya da masaya koymuşsundur, mercek gibi ışığı da bir yere yansıtmıştır v.s.
Cebimdede pek taşımam sürekli elimdedir. Oyun oynadığım için desem oda değil. Yani bilmiyorum hayal kırıklığı yarattı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cebimdede pek taşımam sürekli elimdedir. Oyun oynadığım için desem oda değil. Yani bilmiyorum hayal kırıklığı yarattı.
Masaya telefon koyma huyum yoktur genellikle güvende olması için çantama koyarım.

Oyla:

Trissandom

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Pocophone F1
Konular
61
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Masaya telefon koyma huyum yoktur genellikle güvende olması için çantama koyarım.

Bir çok nedeni olabilir hocam ben sadece ihtimalleri söylüyorum ama dediğiniz gibi aslında firmalar daha dayanıklı mal kullanmak yerine böyle üretim yapınca biz de yeni telefon almak zorunda kalıyoruz, kapitalizm :)

Oyla:
Üst Alt