- Adım
- Mert Göleci
- Cihazım
- Xiaomi Mi A1
- Konular
- 24
google cihazları bile alsanız güncelleme geldikten 3 ay sonra kurmanızı tavsite ederim bu apple cihazları için de geçerli genelde sorun olabiliyor bunlarla ugraşmak istemezseniz güncellemeleri sonra kurmanızda fayda var rom root recovery olaylarından anlıyorsanız kurun derimGoogle hizmetleri ve çerçevesinden önbelleği temizledim ve oreo güncellemesi geldi şuan güncellemem uygun mu buglar filan ne alemde duzeltilmişmidir?
Geçen hafta aldım ben de mi a1, ama hala 7.1.2 de sistem güncel diyor. Çerçeve muhabbetini de denedim ama olmadı, fikriniz var mı?Yorumunuz icin saolun bi kullananlarda yorum yapsın ona gore hareket edeceğim
[doublepost=1516191003,1516190465][/doublepost]Tamamdir onceki kaldirilan oreo guncellemesinin sorunlarin hepsi çözmüş 1 hafta bile geçmeden yeni oreo 8.0 güncellemesi yayınlamış eve gittiğimde guncelleyecegim direk
gecen hafta a101 den aldım kutudan acar acmaz oreo guncellendi.Geçen hafta aldım ben de mi a1, ama hala 7.1.2 de sistem güncel diyor. Çerçeve muhabbetini de denedim ama olmadı, fikriniz var mı?
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba hala Oreo güncellemesi gelmedi ne yapmam gerekiyor.
evet yaptım olmadıİlk mesajda yazılanları yaptınız mı?