Yardım Xiaomi A1 Mobil Veri gitti

steganoss

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi 5s
Konular
2
Arkadaşlar eşimin A1 telefonunda mobil veri gitti, hiçbir şekilde bağlanmıyor. 4gnin yanında x işareti var . Nedir bu ? Telefonu alalı daha 3 ay oldu. Sürüm 8.1 görünüyor şu anda . Hat Vodafone.

FireLife71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
37
Cihazınızda öncelikle kontrolleri sağlamak için Ayarlar/Ağ Ve İnternet menüsüne giriniz Mobil Ağ seçeneği yazısının altında Vodafone yazısı olması gerekir.
Mobil ağ seçeneğine tıklayınız ve karşınıza çıkan Vodafone ve SIM Kart Yuvası 2 menüsü gelecektir karşınıza.
Vodafone olan sayfa da Advanced yazısına tıklayın.
Ardından Tercih edilen ağ türünü 4G-3G-2G gibi seçeneklerden 3G olanı işaretleyiniz. Ve ardından menüde Automatically select network aktif olmalıdır yeşil anahtar.
Tekrar Ayarlar/Ağ Ve İnternet menüsüne girip SIM Kartlar yazısına tıklayın ve karşınıza SIM 1 altında Vodafone yazısı olacaktır yeşil anahtar açık şekilde yeşil anahtarı açıp kapatın ve tekrar açık konuma getirin.
Sıralamasıyla tarif ettiklerim sorununuzu çözmez ise Ayarlar/Sistem menüsünden Seçenekleri Sıfırla yazısına tıklayın ve cihazı fabrika ayarlarına getirin.
Tekrar kontrol edin sorun çözüme kavuşmaz ise Teknik destek olarak aldığınız Garanti servisine sorununuzu bildirerek çözüm arayışında bulunabilirsiniz.

Not:Mobil veri kapalı olduğunda hangi çekim kapsaması olsa da 2G-3G-4G hat çizelgesi yanında sol üst köşesinde çarpı işareti görünebilir.
Aktif etmek için Üst barı aşağıya indirerek sağ kaydırın menüde ve Mobil veriler yazısına tıklayıp aktif edebilirsiniz Mobil verinizi.

Oyla:
Üst Alt