Yardım Xiaomi 9T pro yazılım atarken kilitlendi

laksmi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilker
Cihazım
mi 9t pro
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 11.0.5
Telefon Modeli
xiaomi 9t pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba,

Y. dışından aldığım Xiaomi 9T pro cihazım şebeke nedeniyle kilitlendikten sonra götürmüş olduğum telefoncu rom kurulumu yaparken clean all yerine clean and lock seçeneğine basmış ve başka bir telefoncu arkadaşın tabiriyle cihaz rollback olmuş ve kurtarılması zormuş. Deneyeceğini ancak beceremeyebileceğini söyledi.

Not: Bootloader kilidi bendeyken şebeke olmaması sebebiyle kapalıydı ancak ilk arkadaş açmış galiba

Çözümü var mıdır uzman arkadaşların bu konuda desteğini rica ederim.

Teşekkürler,

Canpro

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahimcan
Cihazım
REDMİ NOTE 8
Meslek
Öğrenci
Konular
63
Edl modda chimera veya yetkili hesapta rom atılacak makineye ondan da Zenex hocam anlıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama telefoncu nasıl unutur yazık günah sen telefoncu adamsın sen dikkat etmiceksinde ben mi dikkat edecem bunlar biraz dikkat gerektiren işlemler boşu boşuna arkadaşın telefonunu bozmuş

Oyla:

laksmi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilker
Cihazım
mi 9t pro
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
zenex hocamıza yazdım kendisinden cevap bekliyorum sizlere de teşekkürler

Yani ben bu olayı 1 gün youtube ve frorumlardan araştırdım bas bas bağırıyorlar her yerde clean all yapmayı unutmayın diye ne diyim bir de söylemedi böyle bir hata yaptığını başka bir arkadaş fark etti kilitlemiş telefonu dedi

Oyla:

astsel

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
rom"
Cihazım
xiaomi redmi
Konular
14
zenex hocamıza yazdım kendisinden cevap bekliyorum sizlere de teşekkürler

Yani ben bu olayı 1 gün youtube ve frorumlardan araştırdım bas bas bağırıyorlar her yerde clean all yapmayı unutmayın diye ne diyim bir de söylemedi böyle bir hata yaptığını başka bir arkadaş fark etti kilitlemiş telefonu dedi
Ankara da bayram abi var oda çözer gibi özelden no yazabilirim

Oyla:

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Merhaba,

Y. dışından aldığım Xiaomi 9T pro cihazım şebeke nedeniyle kilitlendikten sonra götürmüş olduğum telefoncu rom kurulumu yaparken clean all yerine clean and lock seçeneğine basmış ve başka bir telefoncu arkadaşın tabiriyle cihaz rollback olmuş ve kurtarılması zormuş. Deneyeceğini ancak beceremeyebileceğini söyledi.

Not: Bootloader kilidi bendeyken şebeke olmaması sebebiyle kapalıydı ancak ilk arkadaş açmış galiba

Çözümü var mıdır uzman arkadaşların bu konuda desteğini rica ederim.

Teşekkürler,
Arka kapak açılıp edl modda yükleme yapılacak.Siz edl modu olan bir telefonuna sahip olduğunuza şükredin.Daha 2 gün önce geliştirdiğim araç için rom denerken telefonu brick ettim.Edl modu da yok olsa evde kendim yapacaktım.Sırf bu yüzden bir daha telefona bir oyun(pubg)içindeki akıcılık olaylarına bakarak değil işlemciye bakarak alacağım.İsterse şuan mediatek, 865+'ı yerden yere vuracak bir işlemci yapsın ve ona sahip olan bir telefon da 2000 liraya satılsın yine de almam.Mediatek işlemci pişmanlıktır.Ve siz siz olun ne mediatek işlemcili cihaz alın,ne de cihaz alacağınız zaman bir oyun akıcılığı olarak sınıflandırın..

Oyla:
Üst Alt