Yardım Xiaomi 9t ölü piksel

dogusycb

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
doğuş
Cihazım
9t
Konular
2
Telefonu alalı 1 ay oldu bugün sadece 1 el pubg oynadıktan sonra ekranda ghost screen oluşmaya başladı ve daha sonra arama yerinde böyle şeyler çıkmaya başladı sorun sizce ne hiçbir zaman ekranı Full parlaklıkta kullanmadım. Bu nedir arkadaşlar ?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

dogusycb

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
doğuş
Cihazım
9t
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1 ay olduğu için kusurlu mal sayılabilir tam bilmiyorum
Sorunu çözdüm arka plana ve kilit ekranına koyulan wallpaperlar arama kısmında yansıtıyormuş bulanık bir şekilde, aslında orda anahtar sembolü var bir çok tema denedim ve hepsini yansıttı, canva üzerinden siyah bir wallpaper oluşturduğumda ise hiçbir sorun teşkil etmedi, ve indirilen duvarkağıtlarıda sanki hep ölü piksel izlenimi veriyor. Fakat tam test yapabilmem için bildiğiniz ölü pixel testi var mıdır acaba ?

Oyla:

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Sorunu çözdüm arka plana ve kilit ekranına koyulan wallpaperlar arama kısmında yansıtıyormuş bulanık bir şekilde, aslında orda anahtar sembolü var bir çok tema denedim ve hepsini yansıttı, canva üzerinden siyah bir wallpaper oluşturduğumda ise hiçbir sorun teşkil etmedi, ve indirilen duvarkağıtlarıda sanki hep ölü piksel izlenimi veriyor. Fakat tam test yapabilmem için bildiğiniz ölü pixel testi var mıdır acaba ?
dead pixel fix adlı uygulama var orada test bölümünde tüm renklerde tek tek deneyin

Oyla:

TedMosby

Ragnar Lothbrok
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taner
Cihazım
Mi 9T
Konular
21

renklere tam ekranda bakmanız gerekmektedir. Örneğin, kırmızı renge bakarken ekranınızın herhangi bir yerine nokta şeklinde kırmızı haricinde bir renk gördüğünüzde; cihazınızda ölü piksel var demektir. (Diye belirtiyor site. Örnek resimlerde var.)

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Ayarlar/Cihazım/Tüm Özellikler altında yer alan çekirdek sürümü üzerine hızlıca 5 defa tıkladığınızda test menüsü açılır. Burada yer alan ekran testi ile ek uygulama yüklemeden ölü piksel testi yapabilirsiniz.

Oyla:

dogusycb

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
doğuş
Cihazım
9t
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayarlar/Cihazım/Tüm Özellikler altında yer alan çekirdek sürümü üzerine hızlıca 5 defa tıkladığınızda test menüsü açılır. Burada yer alan ekran testi ile ek uygulama yüklemeden ölü piksel testi yapabilirsiniz.

renklere tam ekranda bakmanız gerekmektedir. Örneğin, kırmızı renge bakarken ekranınızın herhangi bir yerine nokta şeklinde kırmızı haricinde bir renk gördüğünüzde; cihazınızda ölü piksel var demektir. (Diye belirtiyor site. Örnek resimlerde var.)
teşekkür ederim sıkıntı yokmuş xiaomi 9t candır :D

Oyla:

aykutbozkurt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Aykut Bozkur
Cihazım
XİAOMİ NOTE 7
Konular
0
Test menüsünde hangisine basicagimi bulamadım yardımcı olurmusun

Oyla:
Üst Alt