Yardım Xiaomi 9 se Bildirim İçin Yardım

paradoks16

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
erkan
Cihazım
a1
Konular
10
Merhabalar. Cihazla ilgili küçük bir yardıma ihtiyacım var. Telefona gelen herhangi bir bildirim sonrası üst barda simgeler kayboluyor malum. Acaba gelen bildirimdeki uygulamayı açana kadar bildirim simgesinin gözükmeye devam etmesinin bir yolu var mıdır?

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Bu uygulamayı kullanabilirsiniz.

Oyla:

paradoks16

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
erkan
Cihazım
a1
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu uygulamayı kullanabilirsiniz.
Teşekkür ederim. Uygulama gerçekten işe yarıyor. Bir de ayarlar ya da google uygulaması gibi uygulamalardayken tam ekran beyaz olduğunda saat gibi otomatik siyah renge dönüşeymiş daha iyi olacakmış. Buna da şükür. :)
Tekrar teşekkür ederim..

Oyla:

Holydao

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
1
Merhabalar. Cihazla ilgili küçük bir yardıma ihtiyacım var. Telefona gelen herhangi bir bildirim sonrası üst barda simgeler kayboluyor malum. Acaba gelen bildirimdeki uygulamayı açana kadar bildirim simgesinin gözükmeye devam etmesinin bir yolu var mıdır?
Rom degistirebilirsiniz. EU beta rom'a gectim ben sırf bu sebeple, bildirimler siz bakana kadar gorunuyor saatin yaninda.

Oyla:

paradoks16

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
erkan
Cihazım
a1
Konular
10
Rom degistirebilirsiniz. EU beta rom'a gectim ben sırf bu sebeple, bildirimler siz bakana kadar gorunuyor saatin yaninda.
Teşekkür ederim cevabınız için. Telefon imei kayıtlı. Şu anda global 10.3.4 sürümü yüklü. Hangi romu yüklemeliyim sizce. İmei konusunda bir sıkıntı çıkar mı dediğiniz işlemi yapsam?

Oyla:

Holydao

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
1
Teşekkür ederim cevabınız için. Telefon imei kayıtlı. Şu anda global 10.3.4 sürümü yüklü. Hangi romu yüklemeliyim sizce. İmei konusunda bir sıkıntı çıkar mı dediğiniz işlemi yapsam?
TWRP uzerinden rom yuklemeniz durumunda imei'de problem olmaz. Yine de yuklemeden once yedeklerinizi alin. Ben eu beta 9.8.1 ve 9.8.22 kullandim, en gunceli 9.8.29 şu an ancak onu denemedim.

Oyla:

paradoks16

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
erkan
Cihazım
a1
Konular
10
Son gelen güncellemeyi telefonun mi10 yazan güncelleme ekranından yukarıdaki 3 noktaya basıp dosyayı göstererek yapmıştım. Yine bu şekilde olur mu? Twrp pek anladığım bir olay değil de

Oyla:
Üst Alt