Soru Xiaomi 5x güncelleme almicak mı

Asmin1649

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ben
Cihazım
Xiaomi 5x
Konular
15
Güncelleme gelmedi 2 haftadır

bolobolo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cantekin
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
11
Dün akşam Oreo yayınlandı 5x için. (EU BETA) Ama TWRP üzerinden flashlayıp restart edince siyah ekran problemi yaşadım, hala çözüm arıyorum.

Wipe yapmadığım için oldu deniyor ama wipe yaptım diye hatırlıyorum. Her rom yüklemesinde wipe yapıyorum çünkü.

Yüklerken sorun yaşamamanız için bilginize.

Oyla:

Asmin1649

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ben
Cihazım
Xiaomi 5x
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Resmi oreo mu yayınlandı güncelleme kısmında güncelleme yok diyor

Oyla:

İbrahim Halil

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Xiaomi mi 5x
Konular
4
Dün akşam Oreo yayınlandı 5x için. (EU BETA) Ama TWRP üzerinden flashlayıp restart edince siyah ekran problemi yaşadım, hala çözüm arıyorum.

Wipe yapmadığım için oldu deniyor ama wipe yaptım diye hatırlıyorum. Her rom yüklemesinde wipe yapıyorum çünkü.

Yüklerken sorun yaşamamanız için bilginize.
Ben wipe fln yapmadım kurdum. Böyle olan 1 kaç arkadaş var onlarınki çözüldü bir arkadaş var ona yönlendirebilirim isterseniz.

MI 5X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

bolobolo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cantekin
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
11
Ben wipe fln yapmadım kurdum. Böyle olan 1 kaç arkadaş var onlarınki çözüldü bir arkadaş var ona yönlendirebilirim isterseniz.

Hocam bilgi için teşekkürler. Sorunu nasıl çözdüler bilmiyorum ama ben fastboot üzerinden Çin Developer romu yükledim, o şekilde telefonu kullanılabilir duruma getirdim. Şuan kullanıyorum. Ama diğer arkadaşlar nasıl çözdü, rom yüklemeden çözebilen var mı öğrenmek isterim daha sonraki tecrübeler için :)

Oyla:

İbrahim Halil

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Xiaomi mi 5x
Konular
4
Hocam bilgi için teşekkürler. Sorunu nasıl çözdüler bilmiyorum ama ben fastboot üzerinden Çin Developer romu yükledim, o şekilde telefonu kullanılabilir duruma getirdim. Şuan kullanıyorum. Ama diğer arkadaşlar nasıl çözdü, rom yüklemeden çözebilen var mı öğrenmek isterim daha sonraki tecrübeler için :)
Facebook hesabım = İbrahim Halil Çiçek (profil fotosu =Mario gomez) bana ulaşabilirsin. Xiaomi türkiye grubunda abi var o hallettirdi ama nasıl yaptılar bilmiyorum. Her türlü sorunu sorabilirsin abiye. Bana yazarsan zaten söylerim.

Oyla:
Üst Alt