Yardım Xiaomi 2. alan özellikleri ve kullanımı

emesalb

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mesut
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miui 13-12
Telefon Modeli
mi 11t, mi 11 ultra
Bootloader Kilidi
Kapalı
merhabalar;

çift hatlı 2. alanıda aktif edilen bir telefonda. 2 hattında aktif olması şartı ile 1. alanda iken 2. alana ait telefon aramaları ve mesajlar dahil hiç bir bildirim almak istenmiyor. 2. alana girince cevapsız çağrı vs olarak görmek mümkünmüdür.

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
merhabalar;

çift hatlı 2. alanıda aktif edilen bir telefonda. 2 hattında aktif olması şartı ile 1. alanda iken 2. alana ait telefon aramaları ve mesajlar dahil hiç bir bildirim almak istenmiyor. 2. alana girince cevapsız çağrı vs olarak görmek mümkünmüdür.

Merhaba, forumumuz kuralları gereği başlık yada konu içeriği tümü büyük harf ile yazılması uygun değildir. Başlığınız düzenlendi.

Oyla:

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
42
merhabalar;

Böyle bir şey arama sms için mümkün değil maalesef, üçüncü tafar uygulamalarda whatsapp vb bildirimler görünmez sadece. Ancak birinci alandayken ikinci alan numaraları engellenmiş olursa bildirim gelmez ikinci alanda da bunlardan bildirim alamazsınız.

Oyla:
Üst Alt