Haber Xiaomi 17 T Serisi

Xiaomi 17T serisi tanıtıma günler kala ortaya çıktı: Pili bitmeyen telefon​

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Xiaomi 17T

Xiaomi, 17T ve 17T Pro modelleri için tanıtım tarihini 28 Mayıs olarak duyurdu. Yeni seri, güçlü işlemciler, yüksek yenileme hızlı ekranlar ve daha büyük bataryalarla gelecek.​

Akıllı telefon pazarında yılın ikinci yarısına doğru rekabet yeniden hızlanıyor. Xiaomi’nin T serisi, genelde amiral gemisi özelliklerini daha ulaşılabilir modellerle sunmasıyla öne çıkıyor. 17T serisi de bu nedenle dikkatle takip ediliyor. Son sızıntılar, iki model arasında ekran, işlemci ve batarya tarafında belirgin farklar olacağını gösteriyor.

Tanıtım tarihi belli oldu​

Xiaomi 17T ve 17T Pro modelleri 28 Mayıs’ta tanıtılacak. Şirket, yeni seriyi şimdiye kadarki en kapsamlı T serisi yenilemesi olarak konumlandırıyor. Seride MediaTek işlemcilerin kullanılacağı belirtiliyor. Xiaomi 17T’nin Dimensity 8500 Ultra ile, 17T Pro’nun ise daha güçlü Dimensity 9500 ile gelmesi bekleniyor.

Xiaomi 17T
Ekran tarafında da iki model ayrışacak. 17T Pro’nun 6.83 inç AMOLED ekran, FHD+ çözünürlük ve 144 Hz yenileme hızı sunacağı aktarılıyor. Standart 17T modelinde ise 6.59 inç AMOLED ekran ve 120 Hz yenileme hızı bekleniyor.
Reklam

Batarya ve fiyat​

Kamera tarafında iki telefonda da 50 MP ana kamera yer alacak. 17T modelinin Light Fusion 800 sensör, 17T Pro’nun ise Light Fusion 950 sensör kullanacağı belirtiliyor. Ayrıca iki modelde de 5x optik yakınlaştırmalı 50 MP telefoto kamera ve 12 MP ultra geniş açı kameranın bulunması bekleniyor.

Xiaomi 17T
Batarya kapasitesi yeni serinin öne çıkan başlıklarından biri olacak. Xiaomi 17T’nin 6500 mAh batarya ve 67W şarjla, 17T Pro’nun ise 7000 mAh batarya, 100W kablolu ve 50W kablosuz şarjla gelmesi bekleniyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Skorpi10

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın Üyesi
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
298
11T Pro dan sonra, eğer 17 Max globale gelmeyecek ise, 17 T Pro olabilirdi eğer Mediatek olmasaydı... Evren benim yeni telefon almama karşı sanırım

2107113SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

zaho666

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Zahid
Cihazım
mi 12s ultra
Konular
33
üstadım t serisinin kamera tarasımı diğerlerine göre daha güzel ama mediatek olduğu için ben de yanaşamıyorum
17 max ta gelecek globale sanırım

Skorpi10

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın Üyesi
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
298
üstadım t serisinin kamera tarasımı diğerlerine göre daha güzel ama mediatek olduğu için ben de yanaşamıyorum
17 max ta gelecek globale sanırım
Hocam, ne kadar güzel olursa olsun, Mediatek olunca, bende şansı sıfır.. 17 Max globale ve bize gelirse, bir ele alıp yakından görmem lazım öncelikle

2107113SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt