Soru Xiaomi 15T Pro server kayıt var mı?

erdemmm19

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erdem
Cihazım
Note 14
Konular
3
Merhaba, elimde Katar’dan alınma çift simli 15T Pro var. Buna kayıt attırmak istiyorum yapabilecek referanslı varsa önerirseniz iyi olur birde uzaktan yapılabilir mi?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Merhaba evet bu cihazlara server kayıt oluyor. Biz uzak bağlantı ile destek veririz. Gereksinimler aşağıdaki gibidir.

çift sim kayıt
güncelleme yapar.
sıfırlama yapılır
işlemden sonra cihazda çalışmayan bir özellik ve kayıp olmaz.

gereksinimler:

2 adet kayıtlı xiaomi firmasına ait eski cihaz imeisi (xiaomi, poco, redmi farketmez.)
eski cihaz imeiniz yoksa bizimkilerden atarız. (ücrete etki etmez ama imeiler sizin olur ve btk yakalarsa e-devletten ücretsiz açtırma imkanınız olur. Harici durumlarda yeniden ücret verip imei attırmanız gerekir.)
bilgisayar ve kısmen hızlı internet.
data aktarımı yapabilen orjinal bir markaya ait kablo (içi turuncu xiaomi kablolar genelde sorun çıkarır)

erdemmm19

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erdem
Cihazım
Note 14
Konular
3
Merhaba evet bu cihazlara server kayıt oluyor. Biz uzak bağlantı ile destek veririz. Gereksinimler aşağıdaki gibidir.

çift sim kayıt
güncelleme yapar.
sıfırlama yapılır

gereksinimler:

2 adet kayıtlı xiaomi firmasına ait eski cihaz imeisi (xiaomi, poco, redmi farketmez.)
eski cihaz imeiniz yoksa bizimkilerden atarız. (ücrete etki etmez ama imeiler sizin olur ve btk yakalarsa e-devletten ücretsiz açtırma imkanınız olur. Harici durumlarda yeniden ücret verip imei attırmanız gerekir.)
data aktarımı yapabilen orjinal bir markaya ait kablo (içi turuncu xiaomi kablolar genelde sorun çıkarır)
Hocam bende hep kaçak Xiaomi var onların İmesi olmaz heralde. Fiyat nedir? Birde elimde Redmi Note 14 var düz model o da yurtdışı ona da kayıt var mı ne kadar olur 2si işlem ne kadar sürer?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Hocam bende hep kaçak Xiaomi var onların İmesi olmaz heralde. Fiyat nedir? Birde elimde Redmi Note 14 var düz model o da yurtdışı ona da kayıt var mı ne kadar olur 2si işlem ne kadar sürer?
Kayıtlı türkiye eski cihaz imeisi lazım. Note 14 olmaz. Qualcomm işlemciler için server kapalı. Fiyat için özel mesaj ile ulaşabilirsiniz

Bsrcbn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 15 t pro
Konular
0

çift sim kayıt
güncelleme yapar.
sıfırlama yapılır

gereksinimler:

Merhabalar size nasıl ulaşa bilirim mi 15 t pro server kayıt için

Üst Alt