Yardım Xiaomi 15 YouTube lag sorunu

musoter

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
2
Selamlar, yeni bu cihaza sahibim. Sürüm glabol resmi aldım ama Google'ın YouTube ve YouTube music uygulamaların da gezerken kasma oluyor geç tepki veriyor dolaşımda sanki 60 Hz gibi biraz araştırdım ama yeterli bilgi alamadım bu sorunu nasıl cozrbilirim yaşayan var mı?

yolwerin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Cihat
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
5
Selamlar, yeni bu cihaza sahibim. Sürüm glabol resmi aldım ama Google'ın YouTube ve YouTube music uygulamaların da gezerken kasma oluyor geç tepki veriyor dolaşımda sanki 60 Hz gibi biraz araştırdım ama yeterli bilgi alamadım bu sorunu nasıl cozrbilirim yaşayan var mı?
Debloat yapıp uygulamaları kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyin

Xiaomi 15 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

musoter

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uninstall seçeneği ile denedim sildi geri yükledim ama halen aynı hocam, başka bir öneriniz var mı acaba? yolwerin

Asosyal_Psikolog

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Psikolog
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
7
Hocam orijinal YouTube uygulaması yerine Revanced YouTube yükleyip dener misiniz, belki öyle çözülür. Buyrun , korkmayın güvenilirdir.

musoter

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
2
hocam sorun YouTube da degilki diğer uygulamalar da da yapıyor outlook kullaniyorum oda takılıyor şuan yani bir sorun var çözemedim, yazılım tekrar mi atsam bilemedim yani işin ehli bir arkadas yardımcı olursa çok sevinirim

musoter

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
2
Sorunun çözümü ayarları karıştırırken buldum dostlar, sorun yazılımsal değil 120hz' e ekranı ayarlasanız bile cihaz belli başlı uygulamaları pil performansını korumak adına kimi uygulamaları 60hz' e sabitliyor, tabi xiaomi bunu söylemiyor, neyse uzatmadan.

Ayarlar > Ekran ve parlaklık > Yenileme hızı > Özel > 60hz' den 120Hz'e çıkarın > Yüksek yenileme hızı kullanan uygulamalar
- Sonra en alta kaydırın ve orada youtube, youtube music yahut diğer başka uygulamalar görünecek tik lerini açın tamamdır.

Üst Alt