Yardım Xiaomi 15 yedeklenmis sistem geri yükleme görünmüyor !

Deejay_2006

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
Mi4 w
Konular
9
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 2.0.107,0.VOCMIXM
Telefon Modeli
Xiaomi 15
Bootloader Kilidi
Kapalı
Xiaomi 15 cihazımin MIUI yedeğini aldım ve daha sonraki PC ye kopyaladım. Daha sonraki sırf Google rehberi veya arama uygulamalarindan kurtulmak için cihazı sıfırladım ve kurarken Hong Kong bölge seçtim hyperos dialer ve contact uygulamaları geldi.. aldığım yedeği MIUI/Backup/Allbackup yanı aldığım klasöre attım.. ek ayarlar da ki yedekleme geri yükleme den geri yükleme ye girdiğim de aldığım yedekleme doğru yerde olmasına rağmen yedekleme yok diyor görmüyor.. cihazı yeniden başlattım bölge tekrardan tr yaptın yinede aynı yine görmüştür..
Sebebini bilen varsa mi başına gelen çözüme kavuşturan..

Yorumlarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum..

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-08-01-00-37-32-147_com.mi.android.globalFileexplorer.jpg
    Screenshot_2025-08-01-00-37-32-147_com.mi.android.globalFileexplorer.jpg
    97,4 KB · Görüntüleme: 5

Deejay_2006

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
Mi4 w
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Xiaomi 15 cihazımin MIUI yedeğini aldım ve daha sonraki PC ye kopyaladım. Daha sonraki sırf Google rehberi veya arama uygulamalarindan kurtulmak için cihazı sıfırladım ve kurarken Hong Kong bölge seçtim hyperos dialer ve contact uygulamaları geldi.. aldığım yedeği MIUI/Backup/Allbackup yanı aldığım klasöre attım.. ek ayarlar da ki yedekleme geri yükleme den geri yükleme ye girdiğim de aldığım yedekleme doğru yerde olmasına rağmen yedekleme yok diyor görmüyor.. cihazı yeniden başlattım bölge tekrardan tr yaptın yinede aynı yine görmüştür..
Sebebini bilen varsa mi başına gelen çözüme kavuşturan..

Yorumlarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum..
Sorun çözüldü backup dosyasını zip ten çıkarıp atınca gördü.

Oyla:
Üst Alt