Yardım Xiaomi 15 YD alınır mı?

cihangid

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cihangir Evr
Cihazım
Redmi 10c
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 14.0.7
Telefon Modeli
Redmi 10C
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Yaz tatilinin sonunda bir telefon alacağım. Alacağım telefonda ortalama-üst düzey bir kamera olması, akıcı arayüz, küçük bir telefon alacağım. Bi yüzden Xiaomi 15'e yöneldim. Bütçem 40k olduğu için bi ara 16e düşündüm fakat gece performansı kötü diyorlar. Xiaomi 15'i ise YD CPID kayıtlı alacağım. Fakat 15 Ultra ile arasında zoom dışında büyük bir fark var mı? Bir de server kayıtlı kullanabilir miyim telefonu 5 yıl kullanmam gerek. Okuduğunuz için teşekkürler telefonum Redmi 10C bu telefona geçince gerçekten bir çağ atlayacağım. İphone'ye geçince çok sanmıyorum çünkü kamerası o kadar iyi değil sadece yazılımında bir fark yaşarım diye düşünüyorum. İşlemci falan çok oyun oynayan birisi değilim.

Marcolomboss

Angerfist 👊
Yönetici
Destek Ekibi
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi 14T
Meslek
Motosiklet Ustası
Konular
20
Note 11 Pro'dan Mi 14T'ye geçtim. Çağ atladım resmen. iPhone 15 kullanan arkadaşlarım resim çekerken benim cihazı istiyor :D
Geçen hafta server kaydı yaptım cihaza, uzun süre kullanacağım gibi görünüyor. 144 Hz ekran ve Leica kamerasıyla aşırı güzel bir cihaz. Benim cihazdan örnek veriyorum ki siz 15'i düşünün...

Oyla:

cihangid

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cihangir Evr
Cihazım
Redmi 10c
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Note 11 Pro'dan Mi 14T'ye geçtim. Çağ atladım resmen. iPhone 15 kullanan arkadaşlarım resim çekerken benim cihazı istiyor :D
Geçen hafta server kaydı yaptım cihaza, uzun süre kullanacağım gibi görünüyor. 144 Hz ekran ve Leica kamerasıyla aşırı güzel bir cihaz. Benim cihazdan örnek veriyorum ki siz 15'i düşünün...
Kayıt yapılınca Android güncellemesi hyperOS güncellemesi fln sorun olur mu?

Oyla:

Marcolomboss

Angerfist 👊
Yönetici
Destek Ekibi
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi 14T
Meslek
Motosiklet Ustası
Konular
20
Kayıt sonrası güncelleme yaptım sorun yaşamadım.

Oyla:
Üst Alt