Soru Xiaomi 15 vs 15t pro

ShanSheyyy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Bumin
Cihazım
Mi9T
Konular
19
Evet arkadaşlar soru başlıktaki gibi..
15t pro henüz yeni bir cihaz deneyen varmı bilmiyorum ama şu sıralar telefon bakıyorum ama bütçemde sınırlı.
Benim için önemli olan kamera kalitesi ,ekran ve cihaz malzemesi gibi standart kullanıcıların aradığı şeyler...
mi 15 6-7k daha pahalı ama 15t pro da daha güncel...her iki cihazıda deneyimleyenler yorum yapabilir mi

GökTürk1071

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
OnePlus 8T
Konular
18
T serisi amiralden kırpılmış seridir. Düz seri ise (Mı 15, 16) gibi direkt amiral sınıfıdır. Düz serilerde de Pro, Ultra gibi modeller vardır.
Her zaman için amiral iyidir...
Snapdragon>Mediatek

ShanSheyyy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Bumin
Cihazım
Mi9T
Konular
19
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
T serisi amiralden kırpılmış seridir. Düz seri ise (Mı 15, 16) gibi direkt amiral sınıfıdır. Düz serilerde de Pro, Ultra gibi modeller vardır.
Her zaman için amiral iyidir...
Snapdragon>Mediatek
Doğru söylüyorsunuz hocam ama 15t pronun daha güncel oluşu ve düz 15 in şarj ı hızlı bitiyormuş söylemleri aklımda soru işaretleri bırakmadı değil.

OSMANESRA55

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
O E
Cihazım
Note 8 pro
Konular
3
İşlemci ve ön kamerayı dert etmiyorsan 15t pro, kalanında çok az fark var

ShanSheyyy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Bumin
Cihazım
Mi9T
Konular
19
İşlemci ve ön kamerayı dert etmiyorsan 15t pro, kalanında çok az fark var
15t pro nun ön kamera çokmu kötü? Xiaomi cihazlarda genelde ön kamera hep berbat oluyordu ama en azından 15 serisinden itibaren düzeltmişlerdir diyordum

OSMANESRA55

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
O E
Cihazım
Note 8 pro
Konular
3
15t pro nun ön kamera çokmu kötü? Xiaomi cihazlarda genelde ön kamera hep berbat oluyordu ama en azından 15 serisinden itibaren düzeltmişlerdir diyordum
4k 30 fps f2.2 15t pro , heralde yurtiçi bakıyorsunuz , 15 ve 15t proya verceğiniz paraya yurtdışı Xiaomi 15 ultra alabilirsiniz kafanız rahat olur

GökTürk1071

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
OnePlus 8T
Konular
18
Doğru söylüyorsunuz hocam ama 15t pronun daha güncel oluşu ve düz 15 in şarj ı hızlı bitiyormuş söylemleri aklımda soru işaretleri bırakmadı değil.
15T Pro modelinde 144 Hz ekran var hocam bu bir bakıma iyi keyif verir ancak pili sömürür. Onun haricinde düz 15 modeli snapdragon olduğu için optimizasyonu daha iyidir. Genel olarak Xiaomi yazılımsal olarak sorunlu bir markadır o yüzden akü de taksanız o akü alternatif, muadil marka-modellere nazaran erken biter.
Snapdragon 8 serisinden şaşmayın derim şahsen kendi adıma Snapdragon 8S serisine bile girmem.
Not: Snapdragon 865'li Oneplus 8T kullanıyorum ve hala çok memnunum. 8 Elite kullanan arkadaşlar bir zevk dünyasında yüzüyorlardır eminim 😃
Bende düz Mi 15'i düşünmedim değil ancak Oneplus akıcılığına o kadar alıştım ki geri dönmek istemedim Xiaomi'ye...

aktifadam3320

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ulaş
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
6
yd kayıtlı mi 15 alabilirsiniz. 144hz ekran diyor ama hiçbir telefon 144hz ekranı tam anlamıyla vermiyor. Mi 15 seçenekler arasında olabilir ekstra bütçe ayırabilirseniz ultraya da girebilirsiniz.

ShanSheyyy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Bumin
Cihazım
Mi9T
Konular
19
yd kayıtlı mi 15 alabilirsiniz. 144hz ekran diyor ama hiçbir telefon 144hz ekranı tam anlamıyla vermiyor. Mi 15 seçenekler arasında olabilir ekstra bütçe ayırabilirseniz ultraya da girebilirsiniz.
ultraya çıkamam ama mi15 i düşünebilirim...bakınıyorum henüz bazı yerde 15t pro al mi 15 almaya değmez deniliyor bazı yerlerde 15t pro hiç alma 14t prodan farkı yok deniliyor 😀

aktifadam3320

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ulaş
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
6
ultraya çıkamam ama mi15 i düşünebilirim...bakınıyorum henüz bazı yerde 15t pro al mi 15 almaya değmez deniliyor bazı yerlerde 15t pro hiç alma 14t prodan farkı yok deniliyor 😀
epeyden karşılaştırma yapabilirsiniz ancak 15t pro ile 14t pro arasında bariz farklılık yok

Üst Alt