HyperOS Xiaomi 15 Ultra (xuanyuan) Eu Kararlı Rom V3.0.6.0.WOACNXM İndirme Bağlantıları

teknoberk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur Berk
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
12
Son düzenleme:

Semihmcrsemihmcr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Semih
Cihazım
Mi15 ultra
Konular
0
Benim cihazda global yüklüydü bu romu kurarken yaklaşık 2-3dkka sonra hata verdi 3-5 kez denedim her seferinde aynı yerde hata verdi cihaz bootloop a düştü döngüye girdim mi flash tool ile global kurmayı denedim ondada hata verdi sonrasında mi flash tool ile hyperos 3 Çin versiyon kurabildim daha sonra hyperos 3 eu sürümünü sorunsuz kurabildim 2 gündür kullanıyorum room çok hoşuma gitti akıcı ve şuana dek hata ile karşılaşmadım

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-11-14-10-59-17-930_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2025-11-14-10-59-17-930_com.android.settings.jpg
    1,5 MB · Görüntüleme: 18

KardeşYılansın

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
NEO
Cihazım
Xiaomi 15 ultra
Konular
5
Benim cihazda global yüklüydü bu romu kurarken yaklaşık 2-3dkka sonra hata verdi 3-5 kez denedim her seferinde aynı yerde hata verdi cihaz bootloop a düştü döngüye girdim mi flash tool ile global kurmayı denedim ondada hata verdi sonrasında mi flash tool ile hyperos 3 Çin versiyon kurabildim daha sonra hyperos 3 eu sürümünü sorunsuz kurabildim 2 gündür kullanıyorum room çok hoşuma gitti akıcı ve şuana dek hata ile karşılaşmadım
Akıcılığa akıcı fakat güvenlik açığı çok maalesef

JheqiLL_

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
aslan
Cihazım
Note 9 pro
Konular
7
Gözleri algila çalışmıyor ,parmak izi sembollerini indirmiyor ufak tefek hatalar dışında 7 saate yakın full kulllanimda ekran süresi veriyor

teknoberk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur Berk
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
12
Gözleri algila çalışmıyor ,parmak izi sembollerini indirmiyor ufak tefek hatalar dışında 7 saate yakın full kulllanimda ekran süresi veriyor

İlk Custom rom ve ilk HyperOS 3.0 güncellemesi olduğu için ilerleyen güncellemelerde bu hatalar düzeltilecektir elbet.

Üst Alt