Yardım Xiaomi 15 Ultra mı, S25 Ultra mı?

velevki

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
xiamoi
Konular
1
Herkese merhaba arkadaşlar kafam çok karışık yardımcı olursanız sevinirim.

ben yurtdışı olarak telefon almayı düşünüyorum 40 bin tl bütçem var mi 15 ultra almayı düşünüyorum bi yandanda aklımda s25 ultrada neredeyse aynı özellikleri sadece tasarımdan dolayı s25 aklıma daha çok yatıyor. ama server kayıt yaptıracağım için ikisindede şuan server kayıt açık değil 4 5 yere sorduğumda mi 15 in gelme ihtimali yüksek, s25 ultra içinse daha 24 le 23 şuan bile kapalı ne olacağı belli değil dendi. sizce ne yapabilirim bu bütçeye yurtdışı hangi telefonu almak mantıklı ?
seçenekler. mi 14 ultra, mi 15 pro, mi 15 ultra, s23,24,25 ultra veyahut aklınıza gelen başka telefon varmı?

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
Daha S24 Ultraya kayıt gelmedi. S25 için zor şu an. Xiaomi 15 ultra için tek sim server kayıt geldi.

cenbir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cengiz
Cihazım
Redmi 9 Pro
Konular
2
bende biraz bekliyorum bayramdan sonra 15 ultra almayı düşünüyorum çinde çıkarılan 6000 batarya özelliği olanı düşünüyorum

reLive <3

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İsmail Dağlı
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
7
bende biraz bekliyorum bayramdan sonra 15 ultra almayı düşünüyorum çinde çıkarılan 6000 batarya özelliği olanı düşünüyorum
bende istiyordum da global e çevirmek bayağı bir zor. global almanı öneririm.

cenbir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cengiz
Cihazım
Redmi 9 Pro
Konular
2
şuanda fiyat yüksek bayramdan sonra almayı düşünüyorum hemde seneye kadar kayıtsız kullanırım ozaman kayıt ücretleride düşer ozaman glabale çeviridebilir insan şimdilik beklemek daha doğrusu mayıs ayında fiyatların düşeceğini düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

önemli olan sorunsuz olarak kullanılması bazıların çin modellerinde internet bankacılığı çalışmadığı yönünde

reLive <3

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İsmail Dağlı
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
7
şuanda fiyat yüksek bayramdan sonra almayı düşünüyorum hemde seneye kadar kayıtsız kullanırım ozaman kayıt ücretleride düşer ozaman glabale çeviridebilir insan şimdilik beklemek daha doğrusu mayıs ayında fiyatların düşeceğini düşünüyorum
Kayıt ücretinin 1 dolar dahi düşeceğini düşünmüyorum hocam. Samsung da maliyeti 1 sakız parası olmayan kayıt için uzun süre süründürdüler insanları. Xiaomi de buldular kolay bırakmazlar. Ama telefon ağustos civarlarında 33k ya düşer.

Kayıt ücretinin 1 dolar dahi düşeceğini düşünmüyorum hocam. Samsung da maliyeti 1 sakız parası olmayan kayıt için uzun süre süründürdüler insanları. Xiaomi de buldular kolay bırakmazlar. Ama telefon ağustos civarlarında 33k ya düşer.
Kolay kolay da global e çevirileceğini düşünmüyorum. Dediğim gibi 6k miliamper e kanmayın global alın. Benden size tavsiye. İyi günler dilerim.

hisamzengin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hişam
Cihazım
Xiaomi 11T
Konular
6
Evet arkadaşlar, xiaomi 15 ultradan selamlar. Telefon hakkındaki izlenimlerimi paylaşayım biraz. Periskopik kamerası beni kendine hayran bıraktı diyebilirim müthiş işler yapıyor. Diğer kameralar konusunda da bir sıkıntı görmedim. Belki makro konusunda daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum (makro fotoğraf çekmeyi seven biri olarak). Onun dışında oyun ve şarj performansı mükemmel pubg 120 fps oynuyorum 2 saatte yüzde 15 20 şarjı gidiyor. En ufak takılma yaşamadım.

Şimdiye kadar yaşadığım 2 sıkıntı şunlar;
-Bildirim kısmında içerikleri bazen gizliyor sebebini anlamadım çözmeye çalışıyorum.
-Video veya oyun oynarken ekran döndürmesi sapıtıyor bazen tam tersine dönüyor yani. Yazılımsal mı donanımsal mı bu sorun bilmiyorum.

reLive <3

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İsmail Dağlı
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
7
Evet arkadaşlar, xiaomi 15 ultradan selamlar. Telefon hakkındaki izlenimlerimi paylaşayım biraz. Periskopik kamerası beni kendine hayran bıraktı diyebilirim müthiş işler yapıyor. Diğer kameralar konusunda da bir sıkıntı görmedim. Belki makro konusunda daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum (makro fotoğraf çekmeyi seven biri olarak). Onun dışında oyun ve şarj performansı mükemmel pubg 120 fps oynuyorum 2 saatte yüzde 15 20 şarjı gidiyor. En ufak takılma yaşamadım.

-Bildirim kısmında içerikleri bazen gizliyor sebebini anlamadım çözmeye çalışıyorum.
-Video veya oyun oynarken ekran döndürmesi sapıtıyor bazen tam tersine dönüyor yani. Yazılımsal mı donanımsal mı bu sorun bilmiyorum.
Hayırlı olsun hocam. Global mi çin mi ? Batarya konusunda normal kullanımda nasıl ? Bir de antutu üzerinden storage test yapar mısınız tam sürüm indirmenize gerek yok. Normal antutu içerisinden altta storage test yazar o. Zahmet olacak ama bende almayı planlıyorum zar zor para toplandı bir şeylerine bakalım :)

2. sorun 14 ultra da da var. Dönderiyorsun çok gecikmeli dönüyor vs.
1.sorun için daha fazla detay vermeniz lazım.

Üst Alt