Soru Xiaomi 15 Ultra globale hyper OS 3 geldi.

dostnametr1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
t290
Konular
1
Dostlar başlıkta belirttiğim gibi EEA ya hyper OS 3 romu recovery olarak yayınlanmış. Yayınlanma tarihi dün görünüyor.

Server kayıt yapılmış cihaza recovery rom yuklenirse IMEI gidiyor mu ? Tecrübe eden arkadaşlar bilgi verebilir mi ?

(Çift sim server )

Yoksa fastboot rom bu beklemeliyiz ?

teknoberk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur Berk
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
12
Dostlar başlıkta belirttiğim gibi EEA ya hyper OS 3 romu recovery olarak yayınlanmış. Yayınlanma tarihi dün görünüyor.

Server kayıt yapılmış cihaza recovery rom yuklenirse IMEI gidiyor mu ? Tecrübe eden arkadaşlar bilgi verebilir mi ?

(Çift sim server )

Cihazınız Server kayıtlı ise hiç bir şekilde imei gitmez.

maynakhd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdülkadir
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
3
Yok hocam gitmez edl romu atın yine gitmez

JheqiLL_

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
aslan
Cihazım
Note 9 pro
Konular
7

(Çift sim server )

1 haftada 5 rom değiştirdim benim cihazda server kayıtlı Rus, global, Çin , eea , en son eu yukledim + her rom yukledikten sonra en az 5 6 defa hard reset atiyorum problem yok imeide

Semihmcrsemihmcr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Semih
Cihazım
Mi15 ultra
Konular
0
Ben yükledim hyperos 3 eu room imei gitmedi cihaz çok akıcı hale geldi 2 gündür kullanıyorum her hangi bir sorunla karşılaşmadım fakat global romdan bu roma geçerken hata verdi cihaz bootloop a düştü döngüye girdi daha sonra mi flash ile global romda da hata verdi mi slash tool ile hyperos 3 çin sürüm yüklüyebildim daha sonra hyperos 3 eu sürümü sorunsuz kurabildim

Üst Alt