Soru Xiaomi 15 Ultra Fiyatlandırma Hakkında

reLive <3

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İsmail Dağlı
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
5
Canlar elimde 34k para var. Belki 38k ya kadar çıkabilirim. Sizce xiaomi 15 ultra yurtdışı fiyatı ne olur ? Öncesinde 14 ultra kullanıyordum. Batarya, aşırı ısınma ve ois adı altında oluşan ama aslında hiçbir işe yaramayan kamera adasındaki tıkırtılardan rahatsız oluşumdan sattım. S24 ultra alacaktım fakat server kayıt mevzusunda bir kesinlik olmaması nedeni alamadım. Xiaomi 15 ultra için beklesem en azından ekran süresi ve ısınma sorununda bir gelişme olur mu ? Diyelim ki bekledim bütçem yeter mi ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. İyi akşamlar dilerim.

Kmkk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Krm
Cihazım
Note 13 pro+ 5g
Konular
1
Canlar elimde 34k para var. Belki 38k ya kadar çıkabilirim. Sizce xiaomi 15 ultra yurtdışı fiyatı ne olur ? Öncesinde 14 ultra kullanıyordum. Batarya, aşırı ısınma ve ois adı altında oluşan ama aslında hiçbir işe yaramayan kamera adasındaki tıkırtılardan rahatsız oluşumdan sattım. S24 ultra alacaktım fakat server kayıt mevzusunda bir kesinlik olmaması nedeni alamadım. Xiaomi 15 ultra için beklesem en azından ekran süresi ve ısınma sorununda bir gelişme olur mu ? Diyelim ki bekledim bütçem yeter mi ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. İyi akşamlar dilerim.
15 ultra daha çıkmadı, çıkıp çıkmayacağı hakkında fikrim yok fakat isterseniz 15 pro düşünebilirsiniz. Bütçeniz yeterli gibi, sahibinden uygulamasından fiyatlara sizde bakabilirsiniz. Isınma sorunu olup olmadığını veya başka kronik sıkıntıları olup olmadığını bilmiyorum, şuan kayıt işlemi olup olmadığınıda bilmiyorum, olmuyosa ne zaman olur bir bilgim yok. Bunları göz önünde bulundurarak 15 pro düşünebilirsiniz. Hayırlı akşamlar

Hide

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hide
Cihazım
F2 Pro
Konular
4
15 ultra 2 martta globale tanıtılacak. Ben olsam beklerim 15 ultrayı.

kadirgul42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
5
Hocam 3 Gün Sonra Tanıtımı Yapılacak Tahmini Bir Aya Kadar Buralarda Görülmeye Başlar İlk fiyat 45 Bini Bulur Diye Düşünüyorum. Gün Gün Fiyat Düşerek 6 Ay Sonra 30 Bin Gibi Bir Fiyatı Olur. Xiaomi 14 Ultra da Olduğu Gibi Kronik Isınma Ve Şarj Sorunu Olur mu Kullanmadan Bilemeyiz. Kamera Adası Ve Kamerada Tıkırtı Aynı şekilde Var Olacaktır Ama Belki Bir Tık Daha Azaltmayi Basarabilirler Ama Kesinlikle O Tıkırtılar Yok Olmayacaktır.

Üst Alt