Yardım xiaomi 15 t pro ekran koruyucu

bedirhanm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
CEPADAM
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
5
merhaba cihazı aldığımdan beri kutudan çıkan ekran koruyucuyla kullandım fakat eskidi nano kestirdim ama cam gibi olmuyor cam ekran koruyucu bulamıyorum telefona göre samsungun jelatinlerinden denemeler yaptık kenarlardan hava yapıyor online pazarlardan aldık fakat yine tam ölçü değil hava yapıyor internetten tam uyumlu bulabilen ya da izmir taraflarında esnaflarda bulabilen varsa sevinirim

DarkHydra

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Duran
Cihazım
Redmi note 8
Konular
7
Samsung a36 ekran tam oluyor Samsung s24fe de aynı şekil hbden a36ya göre otomatik uygulamali cam aldım yaptım laps diye oldu sadece orijinal kılıfta kasma yapıyor temudan kılıf aldım onda kastırmadı

richguard34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Xiaomi 15T Pro
Meslek
Lojistik
Konular
1
merhaba cihazı aldığımdan beri kutudan çıkan ekran koruyucuyla kullandım fakat eskidi nano kestirdim ama cam gibi olmuyor cam ekran koruyucu bulamıyorum telefona göre samsungun jelatinlerinden denemeler yaptık kenarlardan hava yapıyor online pazarlardan aldık fakat yine tam ölçü değil hava yapıyor internetten tam uyumlu bulabilen ya da izmir taraflarında esnaflarda bulabilen varsa sevinirim
Merhaba ben Hepsiburada üzerinden aldım gayet güzel sorun olur mu sizin için bilmiyorum kenarlarında siyah çerçeve var biraz görüntü kaybı yaşıyorum ama kullanıma etkisi az buradan bakabilirsiniz

Üst Alt