Soru Xiaomi 15 Rom Tavsiyesi

resurrecti0n

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
1
Xiaomi 15 için miui rehber ve arama uygulamalarının olduğu stabil pili iyi giden rom arıyorum. Rusya-Endonezya-Tayvan romlarını tavsiye ediyorlar. Kullanan arkadaşlar varsa hangisini tavsiye ediyorsunuz acaba?

Eu romda pil sorunu olduğu için önerilmediğini okudum birkaç konuda. Onu o yüzden dahil etmedim.

casibao

Her türlü halı kilim turistlik gezi..
Yönetici
Admin
Satış Sorumlusu
Teknisyen
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
124
Xiaomi 15 için miui rehber ve arama uygulamalarının olduğu stabil pili iyi giden rom arıyorum. Rusya-Endonezya-Tayvan romlarını tavsiye ediyorlar. Kullanan arkadaşlar varsa hangisini tavsiye ediyorsunuz acaba?

Eu romda pil sorunu olduğu için önerilmediğini okudum birkaç konuda. Onu o yüzden dahil etmedim.
Merhaba hocam Taiwan rom kullanıyorum sorunsuz stabil.

yusuf4630

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hyperos
Cihazım
14
Konular
1
Bende bootloader unlock başvurusu yaptım 68 saat verdi bende Tayvan kuracağım forumda bir çok kullanıcılar Tayvan oneriyor

Suhatuna

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Onur
Cihazım
Pocofone F1
Konular
9

Bir yerde bölgeyi değiştirip Taiwan yapınca bunların geldiğini okumuştum , denermisiniz.

resurrecti0n

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende bootloader unlock başvurusu yaptım 68 saat verdi bende Tayvan kuracağım forumda bir çok kullanıcılar Tayvan oneriyor
hocam nasıl yaptınız acaba, ben sabahtan beri deniyorum botu da denedim scripti de yapamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir yerde bölgeyi değiştirip Taiwan yapınca bunların geldiğini okumuştum , denermisiniz.
Deniyeceğim hocam bootloader kilidini açmayı beceremedim, sıfırlayıp da kurarken seçince olursa bootloaderla falan uğraşmıycam hiç.

yusuf4630

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hyperos
Cihazım
14
Konular
1
Ben denedim oluyor ama mi mesaj uygulama yok sadece mi arama ve rehber var

Üst Alt