Rom Xiaomi 15 Pro Global Rom Hakkında Bilgi Bekliyorum

alicengiz1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali Cengiz
Cihazım
Xiaomi 15 Pro
Konular
1
Öncelikle herkese merhabar, 15 pro kullanıcısıyım , global rom ne zaman gelecek abaca bilgisi olan varmı. İOS tan geçtim alışamam diyordum ama 15 Pro benim bu algımı kırgı ve çok memnunum telefondan , gerçekten etkileyici akıcı süper bi telefon

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
Öncelikle herkese merhabar, 15 pro kullanıcısıyım , global rom ne zaman gelecek abaca bilgisi olan varmı. İOS tan geçtim alışamam diyordum ama 15 Pro benim bu algımı kırgı ve çok memnunum telefondan , gerçekten etkileyici akıcı süper bi telefon
Kullanmış olduğunuz cihaz Çin pazarı için üretilmiş bir cihaz. Global romların yayınlanması için 15 pronun da Global pazara açılması lazım. Bence global romu beklemek yerine cihazınızla daha stabil çalışması muhtemel Eu rom kurmanız daha mantıklı olacaktır.

webumut

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
w
Cihazım
w
Konular
29
Avrupa pazarına tanıtılırsa Şubat Mart gibi yazılım gelebilir. Ama çin pazarına özel olursa alamazsiniz

alicengiz1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali Cengiz
Cihazım
Xiaomi 15 Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullanmış olduğunuz cihaz Çin pazarı için üretilmiş bir cihaz. Global romların yayınlanması için 15 pronun da Global pazara açılması lazım. Bence global romu beklemek yerine cihazınızla daha stabil çalışması muhtemel Eu rom kurmanız daha mantıklı olacaktır.
Form lardan bakıyorum ama uygun bir rom göremedim sizin bilginiz olursa benimle paylaşabilir misiniz

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
Form lardan bakıyorum ama uygun bir rom göremedim sizin bilginiz olursa benimle paylaşabilir misiniz
Bildiğim kadarıyla 15 Pro için sadece Çin romu mevcut. Yakın zamanda Eu rom çıkar ve yönetici dostlarımız söz konusu cihazla alâkalı rom paylaşımı yaparlar. Siz şimdilik yüklü rom ile kullanmaya devam edin ve konuları takip edin.

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
S24 Ultra
Konular
3
Custom eu rom çıktı...

kadirgul42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
4
Niye Bir Ay Daha Bekleyip Global Ultra Almadın ki😊 Global Rom Lansman Yapılınca Yani 15 Ultra Çıkınca Paylaşılır. Bootloader Kilidini Açtıktan Sonra Kurabilirsin.

Üst Alt