Yardım Xiaomi 15 Pro BL Kilidi Açmak

xAnty

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
tunahan
Cihazım
poco x3 nfc
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
HyperArt
Telefon Modeli
Poco X3 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba, çok araştırdığım bir konu üzerinden sorum olacak. Yakın zamanda Xiaomi 15 Pro satın alacağım fakat Bootloader kilidini açıp içerisine EU rom kurup Türkçe bir şekilde kullanmak istiyorum. Öğrendiğime göre sadece Çine özel bir cihaz olduğu için açması zahmetliymiş. Sarı sitede ilanlara baktım açık şekilde satılanlar var fakat ikinci el ve kutusu vesaire yok güvenemedim. Araştırmalarım sonucu da açtırmanın maliyetinin 200$ olduğunu öğrendim. Bu sorunu nasıl çözeceğim çok istediğim bir telefon. Ultranın kaba görünümünü sevmiyorum ve bataryası daha düşük olduğundan beni cezbetmiyor. Bilgili arkadaşlar varsa yardım etsin. YouTube'da bir kanal var o VPN'e bağlanıp yapıyor ama video biraz karışık olduğundan anlamadım. Lütfen yardım edin

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Bu cihazlarda bootloader açabilmek için -özetle- ya Çin'de yaşayan Çin vatandaşı olmanız gerekli ya da ol bol masrafı göze almanız gerekli hocam. Bootloader açsanız bile farklı sıkıntılar çıkacak. Xiaomi'de her sürümde globalde kullanılan Çin cihazlarını daha da kısıtlıyor. Yani bence bu cihazdan uzak durun, başka modellere bakın. Ultra bence de çok hantal. 13 ve 14 ultra'ya göre daha iyi ama hala hantal. Global düz 15 bulabilirseniz düşünebilirsiniz ama onu da istemem derseniz başka markalara yönelmeniz daha mantıklı olur.

Oyla:

xAnty

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
tunahan
Cihazım
poco x3 nfc
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu cihazlarda bootloader açabilmek için -özetle- ya Çin'de yaşayan Çin vatandaşı olmanız gerekli ya da ol bol masrafı göze almanız gerekli hocam. Bootloader açsanız bile farklı sıkıntılar çıkacak. Xiaomi'de her sürümde globalde kullanılan Çin cihazlarını daha da kısıtlıyor. Yani bence bu cihazdan uzak durun, başka modellere bakın. Ultra bence de çok hantal. 13 ve 14 ultra'ya göre daha iyi ama hala hantal. Global düz 15 bulabilirseniz düşünebilirsiniz ama onu da istemem derseniz başka markalara yönelmeniz daha mantıklı olur.
Yanıtın ve yardımın için teşekkür ederim. Bu sebeplerden dolayı Çin versiyonu almaktan vazgeçtim, sizin de söylediğiniz gibi Ultra modeli hantal duruyor ama onu düşünüyorum. Telefoncuya gidip ilk önce bir ne kadar ağır, gerçekten göründüğü gibi hantal mı kendim göreceğim. Olmadı normal düz modeli hem kompakt hem de şık duruyor onu düşünebilirim sadece ısınıyor diye bir kaç videoya denk geldim sizin de bu konuyla alakalı bir bilginiz varsa yardım ederseniz sevinirim.

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Yanıtın ve yardımın için teşekkür ederim. Bu sebeplerden dolayı Çin versiyonu almaktan vazgeçtim, sizin de söylediğiniz gibi Ultra modeli hantal duruyor ama onu düşünüyorum. Telefoncuya gidip ilk önce bir ne kadar ağır, gerçekten göründüğü gibi hantal mı kendim göreceğim. Olmadı normal düz modeli hem kompakt hem de şık duruyor onu düşünebilirim sadece ısınıyor diye bir kaç videoya denk geldim sizin de bu konuyla alakalı bir bilginiz varsa yardım ederseniz sevinirim.
Benim denediğim cihazlarda ısınma sorunu yoktu hocam. Özel olarak test yapmadım ama hissedilebilir, rahatsız edici seviyelerde ısınma hissetmedim. Tabii uzun süreli ağır oyun da oynamadım. O yüzden normal kullanımda ısınma sorunu yok ancak cihaza yük bindiğinde durum denir bilmiyorum diyebilirim.

Oyla:

xAnty

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
tunahan
Cihazım
poco x3 nfc
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim denediğim cihazlarda ısınma sorunu yoktu hocam. Özel olarak test yapmadım ama hissedilebilir, rahatsız edici seviyelerde ısınma hissetmedim. Tabii uzun süreli ağır oyun da oynamadım. O yüzden normal kullanımda ısınma sorunu yok ancak cihaza yük bindiğinde durum denir bilmiyorum diyebilirim.
Anladım hocam, artık kararım kesinleşti. Xiaomi 15 Ultraya bir şans vereceğim uzun yıllarda kullanacağım inşallah. Yardımınız için sağolun.

Oyla:

sosiya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
HIZIR
Cihazım
xiaomi 15 pro
Konular
0
Xiaomi 15 pro çıkar çıkmaz aldım. Daha sonra cin sürümünü eu yapabilmek için uzun süre uğraştım. Başaramadım. Aynen senin gibi ultra ya geçtim. Memnunum ama pronun ergonomi performans uyumu ultra da yok. Ultranin lanet olası kamera çemberi hasta ediyor. Pro muhteşem bir telefon ama ne hikmetse bunu cinliler kendine saklıyor

Oyla:

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
32
Hocam bırakın şu xiaomi yi artık Samsung modellerine yönelin isteğinizi karşılayacak bir sürü modeli var. Servisleri de gayet güzel.

Oyla:
Üst Alt