- Adım
- ahmet
- Cihazım
- Redmi 9a
- Konular
- 5
kullandım ama şuan maalesef yok keşke olsaHocam sizin cihazınız mi 15 mi
kullandım ama şuan maalesef yok keşke olsaHocam sizin cihazınız mi 15 mi
Hocam hyper os 2 ye çektim uçak modunda 50 derecelerde geziyor. 3 e geri çekmek istiyorum. Forumda bunun için öğretici Bi yazı VS var mı bildiğiniz yardımcı olur musunuz. Bütün maaşı şu telefonun ısı düzelecek diye harcadım kırıp atacam en son.kullandım ama şuan maalesef yok keşke olsa![]()
cihaz çin mi global mi global ise eea rom kurun çin ise çin rom kurup debloat atın deneyinHocam hyper os 2 ye çektim uçak modunda 50 derecelerde geziyor. 3 e geri çekmek istiyorum. Forumda bunun için öğretici Bi yazı VS var mı bildiğiniz yardımcı olur musunuz. Bütün maaşı şu telefonun ısı düzelecek diye harcadım kırıp atacam en son.
baktim sizin rom galiba fake rom mi firm den gidip orijinal bi hyperos 3 rom kurun eea da kurabilirsiniz sorun olacağını sanmıyorumcihaz çin mi global mi global ise eea rom kurun çin ise çin rom kurup debloat atın deneyin
Hocam çin cihaz ama. Eu rom kurcam gibi bununla ilgili bir konu açılmış mı. Sorun olur mu eu rom kurmam. Bide hangi romu kurmalıyım mi firmdeki Bi ton rom var TWRP vscihaz çin mi global mi global ise eea rom kurun çin ise çin rom kurup debloat atın deneyin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
baktim sizin rom galiba fake rom mi firm den gidip orijinal bi hyperos 3 rom kurun eea da kurabilirsiniz sorun olacağını sanmıyorum
xiaomi eu yazin kendi sitesinden indirme linkine gider twrp ye gerek yok bilgisayardan fastboot ile kurulurHocam çin cihaz ama. Eu rom kurcam gibi bununla ilgili bir konu açılmış mı. Sorun olur mu eu rom kurmam. Bide hangi romu kurmalıyım mi firmdeki Bi ton rom var TWRP vs