Yardım Xiaomi 15 ısınma

Bilal98

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bilal
Cihazım
Redmi note 7
Konular
8
kullandım ama şuan maalesef yok keşke olsa :D
Hocam hyper os 2 ye çektim uçak modunda 50 derecelerde geziyor. 3 e geri çekmek istiyorum. Forumda bunun için öğretici Bi yazı VS var mı bildiğiniz yardımcı olur musunuz. Bütün maaşı şu telefonun ısı düzelecek diye harcadım kırıp atacam en son.

aratahmet01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahmet
Cihazım
Redmi 9a
Konular
5
telefon hiç açıldımı ?

Mehmethan 35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmethan
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
2
Hocam hyper os 2 ye çektim uçak modunda 50 derecelerde geziyor. 3 e geri çekmek istiyorum. Forumda bunun için öğretici Bi yazı VS var mı bildiğiniz yardımcı olur musunuz. Bütün maaşı şu telefonun ısı düzelecek diye harcadım kırıp atacam en son.
cihaz çin mi global mi global ise eea rom kurun çin ise çin rom kurup debloat atın deneyin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cihaz çin mi global mi global ise eea rom kurun çin ise çin rom kurup debloat atın deneyin
baktim sizin rom galiba fake rom mi firm den gidip orijinal bi hyperos 3 rom kurun eea da kurabilirsiniz sorun olacağını sanmıyorum

Son düzenleme:

Bilal98

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bilal
Cihazım
Redmi note 7
Konular
8
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

baktim sizin rom galiba fake rom mi firm den gidip orijinal bi hyperos 3 rom kurun eea da kurabilirsiniz sorun olacağını sanmıyorum
Hocam çin cihaz ama. Eu rom kurcam gibi bununla ilgili bir konu açılmış mı. Sorun olur mu eu rom kurmam. Bide hangi romu kurmalıyım mi firmdeki Bi ton rom var TWRP vs

Mehmethan 35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmethan
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
2
Hocam çin cihaz ama. Eu rom kurcam gibi bununla ilgili bir konu açılmış mı. Sorun olur mu eu rom kurmam. Bide hangi romu kurmalıyım mi firmdeki Bi ton rom var TWRP vs
xiaomi eu yazin kendi sitesinden indirme linkine gider twrp ye gerek yok bilgisayardan fastboot ile kurulur

Üst Alt