- Adım
- Musa Eren
- Cihazım
- Xiaomi 13
- Konular
- 18
Arkadaşlar ben 2 yıldır Xiaomi 13 kullanıyordum ve Hdr film vs izlerken ekran sararır ve parlaklik artardı. Aynı şekilde youtubeda hdr video açınca sararır ve parlaklik artardı ve videoyu kapatınca ise sarılık gider ve parlaklık düşerdi. Ama şimdi Xiaomi 15 de bunu hissetmiyorum. Cihazda otomatik parlaklık vs açınca parlaklık güzel seviyede oluyor güneş altında gözüküyor falan ama mı 13 deki gibi sararma ya da parlaklık artışı olmuyor ya.
Sanki cihazımda hdr yokmuş gibi hissediyorum YouTube'dan bakıyorum vs hdr kapalı ve acikkenki parlaklık geçişleri olmiyor ya. Anlamadım bunu en doğru nasıl test ederim?
Mı 13 de youtubeda hdr açınca ekstra parlar sonrasında geri sönerdi. Şimdi bunda böyle degil, acaba ayarlardan renk şemasını canlıdan orjinal renk pro yaptım diye mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim...
Sanki cihazımda hdr yokmuş gibi hissediyorum YouTube'dan bakıyorum vs hdr kapalı ve acikkenki parlaklık geçişleri olmiyor ya. Anlamadım bunu en doğru nasıl test ederim?
Mı 13 de youtubeda hdr açınca ekstra parlar sonrasında geri sönerdi. Şimdi bunda böyle degil, acaba ayarlardan renk şemasını canlıdan orjinal renk pro yaptım diye mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim...
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.