HyperOS Xiaomi 14T Pro (rothko) - Global Stable - OS2.0.1.0.VNNMIXM

QCerberusQ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan Enes
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
9

Ota Zip dosyası, kurulum adımları internette mevcut. Biraz araştırarak bulabilirsiniz.

Bilgilendirme
Yükleme sırası ve sonrasında oluşabilecek sorunlardan dolayı Forum ve Forum Yöneticilerimiz sorumlu tutulamaz.

Emretolann

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Note 8 pro
Konular
1

Ota Zip dosyası, kurulum adımları internette mevcut. Biraz araştırarak bulabilirsiniz.

Bilgilendirme
Yükleme sırası ve sonrasında oluşabilecek sorunlardan dolayı Forum ve Forum Yöneticilerimiz sorumlu tutulamaz.
Hocam öncelikle iyi akşamlar, bu romu yüklemek için önce Eu romların önceki versiyonlarını yüklemek gerekir mi? Yoksa direkt bunu yükleyebilir miyiz? Bir de bootloader kilidinin açık olması gerekiyor dimi? Son olarakta Xiaomi Community hariç bootloader açılabilen platform veya uygulama var mı?

QCerberusQ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan Enes
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam öncelikle iyi akşamlar, bu romu yüklemek için önce Eu romların önceki versiyonlarını yüklemek gerekir mi? Yoksa direkt bunu yükleyebilir miyiz? Bir de bootloader kilidinin açık olması gerekiyor dimi? Son olarakta Xiaomi Community hariç bootloader açılabilen platform veya uygulama var mı?
Hocam bu eu romla alakası yok xiaominin global orijinal yazılımı sadece Global yazılımda olanlar yükseltme yapabilir farklı sürümler arası geçiş için bootloader kilidi açık olması lazım. Bootloader açma konusunda detaylı bilgiye sahip değilim, sadece Xiaomi community sayesinde açılıyor diye biliyorum.

Üst Alt