Soru Xiaomi 14T Pro Kullanıcı Yorumları

emreudi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
@emreudi
Cihazım
Xiaomi Mi 10T
Konular
57
Arkadaşlar mi10t kullanıcısıyım 14t pro geçmek istiyorum. Media Tek işlemciden memnun musunuz ? Telefonun ses çıkışı iyi mi ? Telefonu önerir misiniz ?

raifcevherliol

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
raif
Cihazım
14T Pro
Konular
18
Her acidan memnunum fakat ben 12tden gectim stereo olmasina ragmen hoparlör bir tik ses düşük geldi onun disinda sikinti yok surekli oyun oynarim 120 fpsde makul derecede isiniyor 90fpsde alirsma normal isiniyor, batarya iyi gidiyor, super bi kamera istemiyorsan tatmin ediyor al derim

Blaster96

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İrfan
Cihazım
Samsung A55
Konular
1
Biraz araştırdım pili fazla hızlı bitiyor bence ayrıca sesi ve ekranı da iyi değil arka kamerası fena değil ama ön kamerası kötü ben şuan almaktan vazgeçtim server kayıt yapılabilecek yeni telefonlara bakıyorum vivo x200 pro dikkatimi çekti 32 33 civarına bulunabiliyor ama server imei daha gelmemiş telefon yeni olduğu için bana göre bu paraya her anlamda çok iyi bir telefon

Alpivx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alparslan
Cihazım
mi 13
Konular
2
aktif olarak kullaniyorum + sı çok ama - de yok deil oyun vs icin 120 de telefon 45&50 dklarda 40 derece ve üstünü görüyor joyse vb gibi debloat yaparsanız sistemi cok daha isinmadan kullanirsiniz oyun ocin ideal bi telefon kamerasına gelicek olursak üst segment dersek yanlis olmaz doxo martan da bakabilirsin puanina ben mi 13 den gectim aktif kullaniyorum debloat kesin yapılması lazım global room kullaniyorum custum kurarsan daha cok tatmin eder uzun süreler kullanilarbilir hizli bi tekefon bence 4 aydir kullaniyorum mtk sd kadar kararlı deil performansta ( global roomda ) ama dedigim gibi gloval roomda debloat yaptiktan sonra yag gibi telefon akıyor tavsiyem eu room kurun devloat yapın bide hz 144 sabitlediginizde elinizde mükemmel bi telefon oldugunu anliyacaksiniz bence 20&22 bandına alinacak en iyi telefon

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Biraz araştırdım pili fazla hızlı bitiyor bence ayrıca sesi ve ekranı da iyi değil arka kamerası fena değil ama ön kamerası kötü ben şuan almaktan vazgeçtim server kayıt yapılabilecek yeni telefonlara bakıyorum vivo x200 pro dikkatimi çekti 32 33 civarına bulunabiliyor ama server imei daha gelmemiş telefon yeni olduğu için bana göre bu paraya her anlamda çok iyi bir telefon
Bu konuda ilk aşamada sorun oluyor. Hatta ilk aldığım gün korkmuştum ben standart işlerde bile pil uçup gidiyordu. Özellikle HyperOS 1.0 ile sorunluydu.
HyperOS 2 ile bir süre kullandıktan sonra pil rayına oturuyor ve ilk baştaki o akış bitiyor.

Üst Alt