Yardım Xiaomi 14T Pro güncelleme

berkexx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
celil
Cihazım
mi4s
Konular
9
yeni güncelleme yükledikten sonra telefon yeniden başlayınca ... reboot, wipedata, connect with mi assistant çıkıyor rebot yapınca güncelleme yüklenmemiş görünüyor ne yapamalıyım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yeni güncelleme yükledikten sonra telefon yeniden başlayınca ... reboot, wipedata, connect with mi assistant çıkıyor rebot yapınca güncelleme yüklenmemiş görünüyor ne yapamalıyım
telefonumdaki güncel sürüm 1,0,41,0,unccnxm yüklenecek sürüm os2.0.217.0.VNBCNXM 2 sefer denendim olmadı

Son düzenleme:

berkexx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
celil
Cihazım
mi4s
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ÖZÜR DİLEERİM TELEFON Mİ 14 PRO başiığı deiştiremedim yeni güncelleme yükledikten sonra telefon yeniden başlayınca . reboot, wipedata, connect with mi assistant çıkıyor rebot yapınca güncelleme yüklenmemiş görünüyor ne yapamalıyım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

telefonumdaki güncel sürüm 1,0,41,0,unccnxm yüklenecek sürüm os2.0.217.0.VNBCNXM 2 sefer denendim olmadı

batuozalp

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Mi 14T Pro
Meslek
Paramedik
Konular
14
Arkadaşlar selam telefon server kayıtlı üzerinde 1.0.11.0 UNNEUXM rom mevcut. Hala 2.0 güncellemesi gelmedi ve güncelle butonu yok. 13 Pro plus telefonum vardı o telefon en son sürümleri direk alıyor idi. Ancak bu rom niye güncelleme almıyor yada nasıl yapabilirim bilgi alabilir miyim ?

Üst Alt